Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Δόθηκε εξουσία στο θηρίο να τους κρατάει σε απόσταση 1 μέτρου

-->
Θα ξετυλίγονται ένα ένα τα μέτρα, εσείς στην καραντίνα σύντομα και τα θηρία στους δρόμους.
Στην Σιγκαπούρη εμφανίστηκε αυτό το θηρίο, κατασκευή της Μπόστον Τεχνολοτζι, για να κραταεί τους Σιγκαπουρέζους στην απόσταση του 1 μέτρου. Το θηρίο το ενομάζουν σκύλο, κίτρινο θηρίο με κέρατα κάμερες παρακολούθησης της δημόσιας συμπεριφοράς σε πάρκο. Χώρες ασιατικού τύπου με υψηλή αστυνόμευση, υψηλά χρηματικά πρόστιμα και φυλάκιση των πολιτών, διάλεξε η ΝΤΠ για να βγάλει βόλτα το θηρίο με τα κέρατα κάμερες. 
Θα υπενθυμίζει στους πολίτες να κρατάνε αποστάσεις, πρως το παρών όμως. Βρήκαν την ευκαιρία και έριξαν τα θηρία τους στον αγώνα παρακολούθησης του ανθρώπου. Δίποδη Ηλεκτρονική εφαρμογή και επιτήρηση επί 24ωρου βάσεως, συνδεδεμένη με τα γραφεία του παγκόσμιου φασισμού ώστε να βγάζει συνεχώς πορίσματα. 
Αν χρειαστεί θα δολοφονεί τους ανυπάκοους. Και τόσα χρόνια που μας τα παρουσίαζαν σε βίντεο αναρωτιόμασταν γιατι ξόδευαν τόσα εκατομμύρια να παίζουν με τα σκυλάκια ρομποτάκια. Τώρα γνωρίζετε γιατί, τώρα θα καταλάβετε πραγματικά για ποιους και απο ποιους θα χρεισιμοποιηθεί όλη αυτή η τερατουργία της επιστήμης του τρόμου…Βλέπετε πρέπει να προστατέψουν την Δημοκρατία σας και τους θεσμούς της.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου