Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Phoenix Capital: Μυστικό σχέδιο της Fed για κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, φόρους πλούτου και δήμευση περιουσιακών στοιχείων

-->
Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν χρέος άνω των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2020 αναφέρει σε report της η εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Phoenix Capital.
Όπως αναφέρει η Phoenix Capital το ομοσπονδιακό έλλειμμα ήδη οδεύει στο να ξεπεράσει τα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αυτό είναι πριν από την εισαγωγή του επόμενου γύρου προγραμμάτων ενθάρρυνσης (ορισμένα μέλη του Κογκρέσου θέλουν διασώσεις για τις Πολιτείες καθώς και τα συνταξιοδοτικά ταμεία).
Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν τον προϋπολογισμό τους με φορολογικά έσοδα. 
Ωστόσο, τα φορολογικά έσοδα μειώνονται λόγω του lockdown. 
Επιπλέον, οι ΗΠΑ έχουν ήδη εισαγάγει αναβολές πληρωμής φόρων έως τον Ιούλιο του 2020 για τους φόρους του 2019 και του 2020… και η κυβέρνηση Trump υποβάλλει τώρα πρόταση για παράταση αυτής της αναβολής έως τον Σεπτέμβριο ή ακόμη και τον Δεκέμβριο.
Με απλά λόγια, τα φορολογικά έσοδα καταρρέουν καθώς οι ΗΠΑ εκδίδουν ρεκόρ ποσών χρέους.
Αυτό θα λειτουργήσει προσωρινά, καθώς η αγορά ομολόγων παρουσιάζει τεράστια ζήτηση για το χρέος των ΗΠΑ, καθώς θεωρείται ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο.
Ωστόσο, σε κάποιο σημείο, οι ελίτ που διαχειρίζονται τη χώρα θα αρχίσουν να αναζητούν νέες πηγές κεφαλαίου για τη χρηματοδότηση των συστημάτων τους.
Θα εισαγάγουν αυτές τις ιδέες ως νέες προτάσεις που βασίζονται στο «δίκαιο» ή «βοηθώντας την Αμερική», αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι ελίτ εργάζονται πάνω σε αυτό για σχεδόν μια δεκαετία.
Οι ελίτ γνώριζε εκ των προτέρων ότι μια άλλη κρίση θα ερχόταν, και θέσπισε νομοθεσία που θα τους επέτρεπε:
1) Να «παγώσουν» τραπεζικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιήσουν για τη διάσωση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων/τραπεζών (bail-in).
2) Να κλείσουν τις «πύλες» στα επενδυτικά ταμεία/ταμεία της χρηματαγοράς για να εμποδίσουν τους επενδυτές να αποσύρουν τα χρήματά τους.
3) Επιβολή φόρου περιουσίας και κατάσχεση αχρησιμοποίητων περιουσιακών στοιχείων.
Όπως αναφέρει η Phoenix Capital το ΔΝΤ έχει ήδη ζητήσει από τα έθνη σε όλο τον κόσμο να καθιερώσουν ένα φόρο περιουσίας 10% το συντομότερο δυνατό.
Αν νομίζετε ότι είναι κακό, σκεφτείτε ότι η Fed σκοπεύει να κατασχέσει τραπεζικούς λογαριασμούς κατά την επόμενη κρίση/ύφεση.
Αν νομίζετε ότι αυτό μοιάζει με μια «θεωρία συνωμοσίας», στην πραγματικότητα ανακαλύψαμε ένα μυστικό έγγραφο που περιγράφει ακριβώς πώς σχεδιάζουν οι ελίτ να το κάνουν αυτό. 

bankingnews.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου