Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του υπόδικου βουλευτή της ΝΔ που φέρεται να πλαστογράφησε τη διαθήκη του θείου για να τα φάει ΟΛΑ !

-->
Η τελεσίδικη απόφαση 13/2020 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, που κήρυξε πλαστή την επίμαχη διαθήκη, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για να λάμψει η αλήθεια!
Νέα τροπή δίνει το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αμαλιάδας στην υπόθεση της διαθήκης, στην οποία εμπλέκεται ο δικηγόρος της Αμαλιάδας και βουλευτής ΝΔ Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος. Σύμφωνα με την απόφασή 13/2020, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αμαλιάδας αναγνωρίζει ότι η διαθήκη του εκλιπόντος Θωμά Νικολακόπουλου, θείου του βουλευτή, είναι πλαστή και άκυρη, προχωρώντας τις διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών στους κατηγορουμένους.
Στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης και μετά την μηνυτήρια αναφορά της Αιμιλίας Μονάχου, η Πταισματοδίκης Καλαμάτας την καλεί σε κατάθεση για να εξεταστεί ως μάρτυρας κατά του ανιψιού της, Ανδρέα Νικολακόπουλου για ενδεχόμενη παράβαση των άρθρων του Ποινικού Κώδικα 216 (Πλαστογραφία) και 386 (Απάτη).
Έτσι, από τα έγγραφα, προκύπτει ότι ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος δεν είναι συνήγορος της υπόθεσης αλλά αντιμέτωπος με δύο πιθανά κακουργήματα…
Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του «Ilia.news», η πλευρά του κ. Νικολακόπουλου δεν έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης 13/2020 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.
nikolako4nikolakonikolako2nikolako3
Πηγή: ilia.news/

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου