Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Τεχνικός κεραιών βλέπει σε πλακέτα που θα εγκαταστήσει σε αναμεταδότη 5G να αναγράφεται εμφανώς “COV-19” – Τι συμβαίνει τελικά;

-->
Ένα τουλάχιστον περίεργο βίντεο κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ώρες στο facebook και δείχνει έναν τεχνικό κεραιών 5g να κρατάει μία πλακέτα στα χέρια του η οποία πάνω αναγράφει COV- 19 και φανερά αγχωμένος αλλά και εκνευρισμένος διερωτάται στο βίντεο γιατί τους δίνουν εντολές να τοποθετήσουν αυτές τις πλακέτες, μάλιστα χωρίς να τις ανοίξουν, σε κολώνες αναμετάδωσης 5G!
Η μετάφραση όσων αναφέρει στο βίντεο ο τεχνικός:
Δουλεύουμε εδώ και μερικές εβδομάδες σε αυτούς τους πύργους τηλεπικοινωνιών ενώ ο περισσότερος κόσμος είναι κλεισμένος μέσα στα σπίτια του γ@μώτο!.
Μας έχουν αναθέσει να περνάμε πάνω στις κεραίες αυτές τις γ@μημένες πλακέτες γ@μώτο οι οποίες είναι κιτ μετάδοσης, αλλά μας έχουν δώσει εντολή να μην τις ανοίγουμε.
Κοιτάξτε και μόνοι σας, πάνω αναγράφεται η λέξη COV-19 γ@μώτο, δεν καταλαβαίνω ποια εταιρεία χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη και για ποιο λόγο το κάνει, είμαι πολύ περίεργος.
Δεν είμαι υπέρ των θεωριών συνωμοσίας γ@μώτο αλλά γιατί αυτή η εταιρεία μας έβγαλε στους δρόμους τώρα να περνάμε αυτές τις πλακέτες σε αυτές τις κολώνες 5G;
Παρακαλούμε τους “αυτόκλητους ελεγκτές αλήθειας” να μην βγάλουν την Ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ και το άρθρο ως ψευδές. Εμείς απλώς παραθέτουμε το βίντεο! Απλώς αναπαράγουμε την είδηση! Τίποτα περισσότερο! Τίποτα λιγότερο! Μία ιστοσελίδα και Ένα άρθρο το οποίο καταγράφεται και αναπαράγεται ως μία δήλωση ενός ανθρώπου ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ψέμα!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου