Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» μας προκαλούν και απειλούν: «Η θάλασσα έχει γεμίσει με τους παππούδες σας» – Θυμήθηκε την καταστροφή της Σμύρνης ο Μπαχτσελί!

-->
Δεν έχουν όριο οι προκλήσεις που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και επικεφαλής του Εθνικιστικού Κινήματος (που εκπροσωπεί τους γκρίζους λύκους), Ντεβλέτ Μπαχτεσλί τα έβαλε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την ΕΕ.
«Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινήσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της», είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.
Και θυμήθηκε την καταστροφή της Σμύρνης: «Όλος ο κόσμο ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπηερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο», είπε ο Μπαχτσελί.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου