Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Από την καρδιά της Ευρωπαϊκής Συνόδου στη Βάρνα ο Ρ.Τ.Ερντογάν έστειλε μήνυμα ισλαμικού εξτρεμισμού – Τα χειρότερα έρχονται…

-->
Tα χειρότερα έρχονται πλέον για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο Ερντογάν πήγε στη Βάρνα έχοντας στη φαρέτρα του τους πρόσφυγες και τους ομήρους που έχει πιάσει. Μεταξύ αυτών και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. 
Ζήτησε δισεκατομμύρια από την ΕΕ, απειλώντας ότι τα 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, θα γίνουν 4 εκατομμύρια. Κάνει ότι μπορεί ο ίδιος και ο στρατός του. 
Δεν συμφώνησε σε τίποτα, δεν συμβιβάστηκε με όσα του πρότειναν ,αλλά παρόλα αυτά εδώ στην Αθήνα διαβάζουμε με ακατανόητη αισιοδοξία τα όσα δήλωσαν χθες οι Ευρωπαίοι και ο Ερντογάν!
Το χειρότερο όλων είναι ότι όλα τα ΜΜΕ τσίμπησαν. Ο Ρ. Τ. Ερντογάν είχε τακτική. Πέρασε τα μηνυματά του και την ισλαμιστική του ιδεολογία.
Σε  φώτο-ντοκουμέντο που σας αποκαλύπτουμε, φαίνεται ξεκάθαρα το τι έρχεται.
Οπως φαίνεται ξεκάθαρα, τον ισλαμικό εξτρεμιστικό χαιρετισμό της ραμπίας έκανε ο Ερντογάν στην Βάρνα.

Υιοθετήθηκε από τους οπαδούς του ισλαμιστή πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου Μόρσι,αυτούς οι οποίοι σκότωναν εκατοντάδες μη ισλαμιστές στους δρόμους της Αιγύπτου,πριν αναλάβει ο Σίσι.
Τα τέσσερα δάκτυλα με τον αντίχειρα “κλεισμένο” στην παλάμη είναι ο χαιρετισμός “ραμπιά” που στα αραβικά σημαίνει τέταρτος ή τέταρτη.
Είναι ένας χαιρετισμός που ξεκίνησαν να τον χρησιμοποιούν πρώτοι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο, όμως γρήγορα μερικούς μήνες αργότερα άρχισε να χρησιμοποιεί και ο Ερντογάν. Για πρώτη φορά χαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε ομιλία του στην Προύσα.
Αμέσως ο χαιρετισμός υιοθετήθηκε από τους αξιωματούχους και τα μέλη του κόμματός του, ενώ έγινε “μόδα” και σε διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις στην Τουρκία.
Ξεκάθαρος λοιπόν ο συμβολισμός.
Και μπορεί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να ζήτησε όχι μόνο την άμεση αποφυλάκιση των δύο στελεχών των ελληνικών ενόπλεων δυνάμεων, αλλά να έθεσε και σαφές χρονικό περιθώριο, όμως ο Ερντογάν αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως έχει την δική του… ατζέντα.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέχρι στιγμής από τα τουρκικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, το sozcu.com.tr, μεταδίδει πληροφορίες ως προς την στάση του Ερντογάν μετά το «τελεσίγραφο» Γιούνκερ.
Και αυτές αναφέρουν πως η απάντηση του «σουλτάνου» είναι πως «η τουρκική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» και πως «θα αποφασίσει το δικαστήριο».
Εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη… κατά το δοκούν, λοιπόν, καθώς αυτή ακριβώς είναι η απάντηση που παίρνει ο Ερντογάν από την Ελλάδα κάθε φορά που ζητά (σ.σ. αν όχι απαιτεί) την έκδοση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία για να τους δικάσει ως πραξικοπηματίες.
Ή για να το πούμε διαφορετικά: Εμπιστοσύνη μόνο στην τουρκική Δικαιοσύνη (του).
Το πιο ανησυχητικό όμως βρίσκεται στο γεγονός που έλαβε χώρα σε ομιλία του Ερντογάν πριν λίγα 24ωρα. Εκεί, η νεολαία του κόμματος φώναζε συνθήματα από εδάφιο του Κορανίου.
Το οποίο λέει το εξής: «Θα νικήσουμε και στη συνέχεια θα συγκεντρωθείτε στην κόλαση» , ο Πρόεδρος της Τουρκίαςτότε είπε: »Αφήστε τα σε μας». Μια δήλωση που προετοιμάζει το έδαφος για το τι έρχεται στην περιοχή μας….

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου