Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΒΛΕΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ! Ο Τραμπ θα μείνει στην προεδρία…

-->
Αντίστροφα φαίνεται να μετρά ο χρόνος για τον Ντόναλντ Τραμπ. 
Αυτό θα συμβεί αν πιστέψουμε  τον καθηγητή Ιστορίας Ρόναλντ Φάιμαν  του Atlantic Πανεπιστήμιου στην Φλόριντα που έχει περάσει τη ζωή του μελετώντας τις ζωές των Αμερικανών Προέδρων και ο οποίος έκανε μία πρόβλεψη βόμβα για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Ο Τραμπ δεν πρόκειται να μείνει στο τιμόνι της χώρας για περισσότερο από 199 μέρες» ανέφερε.
Για την ακρίβεια, είπε χαρακτηριστικά πως «ο χρόνος που θα μείνει ο Τραμπ στην εξουσία είναι ανάμεσα στις «31 μέρες του Γουίλιαμ Χένρι Χάρισον το 1841 που πέθανε από πνευμονία και στις 199 μέρες του Τζέιμς Γκάρφιλντ το 1881, που πέθανε 79 μέρες νοσηλείας καθώς είχε πυροβοληθεί από έναν δολοφόνο».
Ο καθηγητής, ο οποίος πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για την άτυχη μοίρα των Αμερικανών προέδρων, τόνισε πως σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν πρόκειται να αντέξει να μείνει στον Λευκό Οίκο, 16 μήνες και 5 ημέρες όπως ο 12ος Πρόεδρος Ζάκαρι Τέιλορ ο οποίος πέθανε από γαστρεντερίτιδα, το 1850.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είτε θα παραιτηθεί είτε θα του προσάψουν σοβαρές κατηγορίες και τότε αναγκαστικά θα»φύγει». Τότε, όπως λέει, αναπόφευκτα την εξουσία θα αναλάβει το «δεξί χέρι” του Τραμπ, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς.
Όλα αυτά, βέβαια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες αφότου παραιτήθηκε ο Μάικλ Φλιν μετά από το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε, για μυστική επικοινωνία του με την… Μόσχα. Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μόλις χθες (16.02.2017) τα έχωσε στα ΜΜΕ στην προσπάθεια του να κερδίσει «πόντους» όσον αφορά τον αμερικανικό λαό.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου