Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! Το τηλεοπτικό μέλλον της Χούκλη μετά την αποχώρηση!

-->
Το κανάλι του Αμαρουσίου το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει και επίσημα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1.
Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το τι θα κάνει από εδώ και πέρα η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Μαρία Χούκλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες  του Γρηγόρη Μελά μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να παραδώσουν το «τιμόνι» στον Νίκο Χατζηνικολάου έγιναν συζητήσεις με τη Μαρία Χούκλη, η οποία τους τελευταίους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία της σε στελέχη του σταθμού να «γυρίσει σελίδα». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοσιογράφος είναι η μακροβιότερη -ή τουλάχιστον από τις μακροβιότερες- συνεχούς θητείας στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Ως εκ τούτου κρίνεται λογικό να θέλει να «γυρίσει σελίδα» ή έστω να κάνει «παύση» από τη συγκεκριμένη θέση, αν και θεωρείται σίγουρο ότι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της δεν θα το κάνει στο κανάλι του Αμαρουσίου…!
Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες χθες, μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε, η Μαρία Χούκλη μάζεψε τα προσωπικά της αντικείμενα από το γραφείο της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χθεσινό, ήταν το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσίασε, αφού μάλιστα ενημερώθηκε ότι σήμερα θα κυκλοφορούσε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Έτσι λοιπόν από σήμερα και έως τις 30 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το καθημερινό κεντρικό θα το παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου. Έτσι θεωρείται σίγουρο το «τέλος εποχής» για τη Μαρία Χούκλη στον ΑΝΤ1 και το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επαγγελματικό βήμα της…!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου