Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ – Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΑ; ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ! (ΦΩΤΟ)

-->
Επιστροφή στην κανονικότητα για τα σχολεία είπατε; Μάλλον όχι. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου (όσοι το αποφάσισαν γιατί δεν ήταν και πολλοί) επιστρέφουν σε τάξεις που δεν… γνωρίζουν. Γιατί δεν τις έχουν ξαναδεί όπως θα τις συναντήσουν από σήμερα.
Η πρώτη εκτίμηση από την εικόνα στα σχολεία είναι πως οι μαθητές που επέλεξαν να πάνε ξανά σχολείο ήταν λιγότεροι απ’ όσους υπολογίζονταν. Και μάλλον ο αριθμός τους θα μειωθεί τις επόμενες μέρες, αφού πολλά παιδιά παραδέχτηκαν ότι πήγαν σήμερα στο σχολείο για να πάρουν μια… ιδέα ή να τους δουν τους φίλους τους και τις επόμενες μέρες μάλλον θα μείνουν στο σπίτι να διαβάζουν.
Όσοι, πάντως, πήγαν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν θα βρουν… άλλα σχολεία. Πρώτα απ’ όλα, στην είσοδο τους μαθητές (όπως συμβαίνει από νωρίς το πρωί στο 1ο Λύκειο Γλυφάδας αλλά και σε όλα τα σχολεία) περιμένει η θερμομέτρηση. Στέκονται μπροστά στην κάμερα και η θερμοκρασία τους εμφανίζεται στον υπολογιστή!
Δείτε εικόνες:
3 ok
2 ok
4 ok
5 ok
1 ok

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου