Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

-->
Μια σοβαρότατη καταγγελία από άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, την οποία αποκρύπτουν συστηματικά τα Ελληνικά ΜΜΕ και η Κυβέρνηση.
Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή 10 Μαίου πολύ νωρίς το πρωί όταν από την τουρκική πλευρά έπεσαν πυροβολισμοί προς την ελληνική.
Διαβάστε τι συνέβη σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα – αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
‘Κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής και ώρα 06:45 το πρωί η τούρκικη Στρατοχοροφυλακή που έχει εγκατασταθεί στις όχθες του ποταμού Έβρου, στα Μαράσια, άνοιξε πύρ στον αέρα με δύο ριπές των 3 και 4 κανονικών φυσιγγίων, άμεσα απαντήθηκαν πυρά στον αέρα απο την ελληνική στρατιωτική ενέδρα. Οι Τούρκοι κομάντος ανταπέδωσαν ξανά με 2 ριπές οι οποίες απαντήθηκαν από την ελληνική πλευρά.”
Δείτε και την φωτογραφία που λάβαμε από το ακριβές σημείο του θερμού αυτού επεισοδίου:
evros_teliko
Τα Μαράσια είναι ίσως το ανατολικότερο άκρο της ελληνικής μεθοριακής γραμμής στον Έβρο και δοκιμάστηκε ιδιαίτερα κατά την πρόσφατη κρίση στην περιοχή.
Δείτε που ακριβώς βρίσκονται:
marasia
Το ΥΠΕΘΑ θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ή μήπως θα σκοτωθεί κανένας και θα το μάθουμε μετά;

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου