Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020

Αποκάλυψη: Ο covid -19 δημιουργήθηκε στο εργαστήριο ιολογίας του Wuhan της Κίνας και εξαπλώθηκε τυχαία στην αγορά τροφίμων της περιοχής

-->
H Κίνα προσπαθεί με πλασματικά στοιχεία να δείξει ότι η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται μέσω της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος....
Σε μια σημαντική αποκάλυψη προβαίνουν διάφοροι κινέζοι οι οποίοι αποκαλύπτουν ότι ο κορωνοιός ή covid 19 δεν προήλθε από μετάλλαξη κάποιου ιού στην φύση αλλά παρήχθη στο ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan της Κίνας από εκεί που ξεκίνησε η νόσος και εν συνεχεία τυχαία επεκτάθηκε στην κοντινή αγορά τροφίμων όπου μόλυνε χιλιάδες. 
Στο ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan της Κίνας πραγματοποιούνταν πειράματα πολλά εξ αυτών παράνομα και κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος μάλλον τυχαία. 
Η εκδοχή αυτή στηρίζεται σε πλήθος κινέζων, πολλοί εξ αυτών επιστήμονες που υποστηρίζουν ο θανάσιμος Covid-19 ή coronavirus τύπου SARS, προήλθε από πείραμα που διεξαγόταν μυστικά στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan. 
Ο ιός εξαπλώθηκε, πιθανώς τυχαία, σε κοντινή αγορά τροφίμων, όπου μόλυνε τον πρώτο άνθρωπο ο οποίος είναι το σημείο μηδέν και εν συνεχεία εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη. 
Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος υποστηρίζει επίσημα αυτή την εκδοχή στην Κίνα εάν είναι εργαζόμενος απολύεται ή φυλακίζεται.
Η αντίδραση του κράτους της Κίνας αποδεικνύει ότι κάτι κρύβει. 
Στις πρώτες μέρες της πανδημίας – μπορεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να μην αναγνωρίζει τον ιό ως Πανδημία αλλά στην πράξη είναι -  με την ελπίδα να αποφύγει έναν πανικό, το καθεστώς της Κίνας χειραγώγησε τους γιατρούς ώστε να υπάρχει μια ενιαία επιστημονική προσέγγιση για να είναι πιο πειστικό το μήνυμα. 
Όσοι γιατροί αντέδρασαν καθώς έβλεπαν ότι ο κορωνοιός είναι επικίνδυνος και θανάσιμος εκδιώχθηκαν. 
Μόλις τρεις εβδομάδες αργότερα, περίπου στις 20 Ιανουαρίου, η Κίνα άρχισε να αναφέρει επισήμως στοιχεία για την πορεία της νόσου καθώς ήδη στο εσωτερικό της Κίνας η κατάσταση ήταν απερίγραπτη. 
Εικόνες πρωτοφανείς που το καθεστώς της Κίνας δεν επέτρεψε να βγουν προς τα έξω φοβούμενη παγκόσμια κατακραυγή. 
Το καθεστώς της Κίνας είπε ψέματα, παραπληροφόρησε και εξαπάτησε την διεθνή κοινή γνώμη συνειδητά καθώς προσπάθησε τον πρώτο καιρό να το κρατήσει ως εσωτερικό πρόβλημα.
Όμως όταν ο έλεγχος χάθηκε σχεδόν 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε μεγάλες κινεζικές πόλεις, τέθηκαν σε καραντίνα ελπίζοντας έτσι το καθεστώς της Κίνας ότι θα αποφύγει έναν ακόμα πανικό και να αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Τελικά, πάνω από 700 εκατομμύρια άνθρωποι – το 50% του πληθυσμού της Κίνας - είχαν τεθεί σε κάποια μορφή καραντίνα. 
Ο πανικός είχε ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, καθώς σχεδόν κανείς στην Κίνα δεν είχε ιδέα για τα γεγονότα πέρα από την προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καραντίνας, η οικονομία της Κίνας κατέρρευσε τελείως και για εβδομάδες διάφοροι δείκτες έδειξαν ότι η οικονομία έχει νεκρώσει, το παραγωγικό σύστημα της Κίνας έχει καταρρεύσει.
Συνειδητοποιώντας ότι μια οικονομική παράλυση θα μπορούσε να είναι εξίσου καταστροφική με τον πρωταρχικό στόχο της διαφύλαξης της κοινωνικής ηρεμίας και σταθερότητας, το καθεστώς της Κίνας άλλαξε ρότα.
Αντιμέτωποι με καταστροφικό δίλημμα και αναγκασμένοι να επιλέξουν μεταξύ οικονομικής κατάρρευσης λόγω μαζικής καραντίνας ή οικονομικής κατάρρευσης λόγω της νεκρωμένης οικονομίας – η Κίνα άρχισε από τον Φεβρουάριο να δημοσιοποιεί διάφορα στοιχεία για να αποτρέψει τον πανικό και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η πανδημία έχει τεθεί υπό έλεγχο, παρόλο που οι περιοδικές αναφορές έδειξαν πόσο ψέματα έχουν πει οι κινέζοι.
Πλέον όλος ο πλανήτης αναγνωρίζει ότι τα στοιχεία που δίνουν οι κινέζοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Εν τω μεταξύ, με την αναφορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μαζικές συλλήψεις ή εικόνες όπου άρρωστοι Κινέζοι πολίτες καταρρέουν ή δια της βίας μεταφέρονται σε κέντρα καραντίνας οι πολίτες της Κίνας έχασαν κάθε εμπιστοσύνη στην κεντρική κυβέρνηση.
Οι πολίτες δεν επέστρεψαν στην εργασία παρά τις αυστηρές εντολές του πολιτικού γραφείου του κομουνιστικού κόμματος να το πράξουν, οι περισσότεροι κινέζοι αναγνωρίζουν ότι υφίσταται πανδημία αδιαφορώντας για την οικονομική καταστροφή της Κίνας.
Είναι έτσι; 
Ορισμένοι πρόδρομοι δείκτες όπως η ρύπανση, η κυκλοφορία στους δρόμους και άλλα, έδειξαν ότι η Κίνα έχει παραλύσει, η οικονομία της έχει αδρανοποιηθεί με επίπεδο παραγωγής να βρίσκεται στο μηδέν. 
Η ζήτηση χάλυβα, οι πωλήσεις ακινήτων, η κυκλοφορία πλησιάζουν στο μηδέν.
Με βάση τα τελευταία στοιχεία του PMI που δημοσιεύθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου 2020 έδειξαν ότι η οικονομία της Κίνας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, οι περισσότεροι κλάδοι καταγράφουν κατακόρυφη πτώση ρεκόρ. 
Πλέον όλοι συνειδητοποιούν ότι η Κίνα δεν κάνει τίποτα εκτός από το να λέει ψέματα υποστηρίζει το επίσημο καθεστώς ότι βρίσκεται στην φάση να ελέγξει το κορωνοιό. 
Οι πολίτες πλέον δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στο καθεστώς της Κίνας, στην ικανότητα του Πεκίνου να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό.
Το καθεστώς της Κίνας θα μπορούσε ακόμη και να θυσιάσει τον πληθυσμό του, προκειμένου να ξανανοίξει μερικά εργοστάσια για να δώσει την εντύπωση ότι η οικονομία ανακάμπτει. 
Εάν η Κίνα δεν καταφέρει να ανακάμψει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο τότε ο κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης της κινεζικής οικονομίας είναι ορατός.
Οι κινέζοι λοιπόν σκαρφίστηκαν μια ιδέα. 
Αντί να κυνηγούν το ΑΕΠ ή τις λιανικές πωλήσεις η πολιτική ελίτ της Κίνας επικεντρώνεται στην χειραγώγηση των δεικτών υψηλής συχνότητας (π.χ. η Capital Economics αυτούς τους δείκτες παρακολουθεί).
Οι εταιρίες καταρρέουν και ο κίνδυνος να μην έχουν μετρητά πάνω από 70 εκατ μικρές και μεσαίες εταιρίες σε 2 μήνες από σήμερα είναι πολύ μεγάλος. 
Η Κίνα αποφασίσει να" προσαρμόσει "τα δεδομένα υψηλής συχνότητας και σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας τον τελευταίο εναλλακτικό δείκτη της οικονομίας της Κίνας επίσης άνευ σημασίας καθώς οι πολίτες τον αμφισβητούν. 
Μια από τις πατέντες των κινέζων ώστε να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα είναι η εξής. 
Ζητούν από κλειστά εργοστάσια (κλειστά εργοστάσια σημαίνει ότι λόγω κορωνοιού έχουν φύγει οι εργαζόμενοι) σε λίγους ανθρώπους να ενεργοποιήσουν τις μηχανές και ώστε να καταναλώσουν ηλεκτρική ενέργεια.
Η ηλεκτρική ενέργεια είναι ένας πρόδρομος δείκτης της βιομηχανικής παραγωγής και εάν αυτό συμβεί η Κίνα θα πει στον έξω κόσμο ότι η βιομηχανική παραγωγή της Κίνας αρχίζει πάλι να λειτουργεί. 
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/china%20coal%20consumption%20deb%2028_0.jpg?itok=j7wKZNm1

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/china%20electicity%20usage%20proojected.jpg?itok=_YXJczzR
Η Κίνα χειρίζεται πλέον ανοιχτά τα ίδια "εναλλακτικά" δεδομένα υψηλής συχνότητας, διαμηνύοντας στους διευθυντές των εργοστασίων ότι πρέπει να καταναλώνουν τα εργοστάσια ηλεκτρική ενέργεια 3000 kWh μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς οι αρχές χρησιμοποιούν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας ως πρόδρομο δείκτη. Ο οικονομικός Αρμαγεδδών συνεχίζεται, η θεραπεία της ιογενούς πανδημίας που ξεκίνησε από την Κίνα με τα απαγορευμένα ιογενή πειράματα της, είναι πολύ μακριά και απομένουν μόνο 100 ημέρες πριν η Κίνα βρεθεί στην κόλαση.

bankingnews.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου