Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Οι στρατιώτες στα σύνορα και οι πολίτες τις… εκδρομές τους! Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς πάνε εκδρομή σε Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη

-->
Τη στιγμή που η κατάσταση στον Έβρο είναι πολύ δύσκολη, κάποιοι συμπατριώτες μας άνετοι και ωραίοι, περνούσαν χθες με τα λεωφορεία από το Τελωνείο των Κήπων για τριήμερη εκδρομή στην γειτονική Τουρκία.

Πρόκειται για εκδρομές από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με προορισμό τις δυο συγκεκριμένες πόλεις που αναφέραμε.

Έτσι και όσοι είχαν προορισμό της εκδρομής τους στην Αδριανούπολη, επειδή το αντίστοιχο Τελωνείο στις Καστανιές έχει κλείσει, πήγαιναν στην γειτονική προς την Ορεστιάδα τουρκική πόλη μέσω των Κήπων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όπως είπαν στο Evros-news.gr υπάλληλοι που εργάζονται στο ελληνικό τελωνείο, όταν άκουγαν ότι προορισμός είναι η Αδριανούπολη και η Κωνσταντινούπολη και τους ρωτούσαν πως και δεν ανησυχούν λόγω της έκρυθμης κατάστασης που υπάρχει με την Τουρκία και των τεταμένων σχέσεων, αυτοί απαντούσαν σχεδόν αδιάφορα ότι είχαν προγραμματίσει τις εκδρομές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχουν πληροφορηθεί ότι στις δυο τουρκικές πόλεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκετοί και οι… Αλεξανδρουπολίτες που πήγαν για το τριήμερο με τα αυτοκίνητα τους


Εκτός από αυτούς όμως, οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Κήπων διαπίστωσαν ότι και αρκετοί Αλεξανδρουπολίτες με τα αυτοκίνητα τους, πολλοί με όλη την οικογένεια τους, έκαναν το ίδιο. Πήγαν για διασκέδαση το τριήμερο της Αποκριάς είτε στις κοντινές πόλεις Ραιδεστό, Κεσσάνη, είτε ακόμα πιο μακριά στην Κωνσταντινούπολη. Όποιους μάλιστα ρωτούσαν πως δεν φοβούνται λόγω των εξελίξεων και μαζί με τα παιδιά τους πηγαίνουν στην Τουρκία, η απάντηση ήταν ότι δεν βλέπουν να υπάρχει πρόβλημα και αυτό περιορίζεται μόνο στις Καστανιές και σε κάποια σημεία των συνόρων.

makeleio.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου