Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την 28η Οκτωβρίου - Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι κάτι περισσότερο από δρακόντεια

-->
Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει της στρατιωτικής παρέλασης που θα γίνει την Κυριακή στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο του «ΟΧΙ». Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια με στόχο να μην επαναληφθεί η εικόνα του 2011, όταν τελικά ακυρώθηκε η παρέλαση και ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, επί ποδός θα βρίσκονται περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, ενώ στη συμπρωτεύουσα θα φτάσουν και διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί και ο γνωστός φράχτης, ο οποίος αναμένεται να στηθεί στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κατά μήκος του χώρου της παρέλασης θα βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί, ενώ σε κλοίο θα βρίσκεται και η εξέδρα των επισήμων με εντολή να πραγματοποιηθεί πάση θυσία η παρέλαση και να αποφευχθούν τα περυσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιούνται κατά την ημέρα της παρέλασης προληπτικοί έλεγχοι έτσι ώστε να εντοπιστούν άτομα που θα έχουν μαζί τους μολότοφ ή άλλα αντικείμενα με τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια.


ΠΗΓΗ:http://spirospero.gr

Related Posts :



2 σχόλια:

sakis mousageas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sakis mousageas είπε...

Με το δίκιο της η κυβέρνηση ανησυχεί διότι μπορεί οι Έλληνες στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου να διαδηλώσουν εναντίον των Γερμανών και των συνεργατών τους .Πράγμα που θα ήταν όχι μονο απαράδεκτο αλλα και δείγμα αχαριστίας προς τους δανειστάς μας

Δημοσίευση σχολίου