Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Έντονη κινητικότητα στον Εβρο: Συλλήψεις Τούρκων που έφτασαν στους Κήπους φορτωμένοι με σφαίρες και πολύ χρήμα….

-->
Με τεντωμένα νεύρα ζουν άπαντες στον Εβρο καθώς είχαν πολύ καιρό να τεθούν σε τόσο μεγάλη διάρκεια επιφυλακής. Δυο περιστατικά όμως με πρωταγωνιστές Τούρκους δικαιολογούν απόλυτα τον «κόκκινο» συναγερμό που έχει σημάνει.
Οι Τούρκοι επιχείρησαν την είσοδό τους στην Ελλάδα από τους Κήπους του Έβρου.
Τα δύο περιστατικά απασχόλησαν την περασμένη Κυριακή τους ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του τοπικού Τελωνείου που έκαναν έλεγχο στα οχήματά τους.
Στο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Τουρκίας που επέβαιναν δύο Τούρκοι, βρέθηκαν μέσα σε μια ατομική χειραποσκευή και σε μια εσωτερική τσέπη του οδηγού 37 σφαίρες των 9 mm και ένας γεμιστήρας, χωρίς οι επιβάτες να εξηγήσουν τι σκόπευαν να τα κάνουν.
Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και εισαγωγή οπλισμού στην ελληνική επικράτεια.
Λίγο αργότερα, οι ελεγκτές έκαναν έλεγχο σε άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Τούρκοι με προορισμό την Ελλάδα και ανακάλυψαν κρυμμένα μετρητά ύψους 500 ευρώ και 2.500 λίρες Τουρκίας, καθώς και επιταγές συνολικής αξίας 180.000 λιρών Τουρκίας.

Στους επιβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.
Η Τουρκία ετοιμάζει νέο μεθοριακό επεισόδιο…
Πιθανότατα πρόκειται για άτομα της ΜΙΤ…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου