Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Πουλήθηκε τελικά η βίλα της οδού Αγράμπελης - Όλα όσα συνέβησαν στον πλειστηριασμό

-->
Νέο ιδιοκτήτη έχει η βίλα της οδού Αγράμπελης όπου έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με την τελευταία σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
Η βίλα συνολικής επιφάνειας 467 τ.μ., είχε βγει σε πλειστηριασμό πολλές φορές, χωρίς όμως επιτυχία όμως σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα βγήκε ξανά σε πλειστηριασμό την περασμένη Τετάρτη.
Τελικά, η μεζονέτα τεσσάρων ορόφων η οποία ανήκει σε συγκρότημα έξι υπερπολυτελών κατοικιών εκπλειστηριάστηκε με ενδιαφερόμενη την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ Ελλάδας) σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για το ποσό των 46,2.000 ευρώ. Αυτό είναι και το ποσό εκκίνησης του πλειστηριασμού που οδήγησε σε νέο ιδιοκτήτη τη ΧΕΝ.  
Για πρώτη φορά, βγήκε στο σφυρί το 2011 με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία μειώθηκε στις 800.000 ευρώ κατά τον πλειστηριασμό του Νοεμβρίου 2013.
Το ακίνητο φέρει προσημείωση 360 χιλ. ευρώ υπέρ της Eurobank, υποθήκη και κατάσχεσης αξίας 87,8 χιλ. ευρώ και 51 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα υπέρ της ΔΟΥ Κηφισιάς.
Η ιδιοκτησία είναι μία από τις έξι υπερπολυτελείς που ανεγέρθηκαν πριν από περίπου οκτώ χρόνια στη θέση της βίλας όπου έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Πηγή: gossip-tv.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου