Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΣΟΚ: ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝΖΥΜΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

-->
Σοκ, όπως, αποδεικνύεται, ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση καθιστά τον Μπιλ Γκέιτς το εμφυτεύσιμο σύστημα χορήγησης εμβολίων κβαντικής κουκίδας microneedle εμβόλιο.
Ο Μπιλ Γκέιτς δημιουργεί αυτό που αποκαλούμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και χρειάζεται ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση για να το λειτουργήσει. Καταργήστε τη λέξη «ανθρώπινο»( Human) και θα είναι 666.
Κάθε μέρα για όσους από εμάς πιστεύουμε στη Βίβλο, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ζούμε σε μια πολύ μοναδική εποχή. Πράγματι, είναι τόσο μοναδικό που μπορούμε να δούμε το βασίλειο του Αντίχριστου και το σύστημα του σημαδιού του θηρίου που συγκεντρώθηκε μπροστά στα μάτια μας. 100%. Οι σοφοί θα καταλάβουν. Έχετε ακούσει ποτέ για τη Λουσιφεράση;
Δαν. 12,9 Και μου απήντησεν· “ελά, Δανιήλ, πάψε να ερωτάς. Οι λόγοι αυτοί είναι κλεισμένοι και σφραγισμένοι, έως ότου έλθη το τέλος του καθωρισμένου καιρού.
Δαν. 12,10 Οι δίκαιοι θα αναδειχθούν, θα λευκανθούν δια των θλίψεων, θα καθαρισθούν ως δια πυρός, θα αγνισθούν πολλοί. Οι παράνομοι όμως θα εκτραπούν εις περισσοτέρας και μεγαλυτέρας ανομίας. Ολοι οι ασεβείς δεν θα εννοήσουν τίποτε, από όσα έχουν προφητευθή. Οι ευσεβείς όμως θα εννοήσουν καλώς τα πάντα.
Αυτή η έκφραση είναι ένας παλιός αγγλικός όρος που σημαίνει κάτι τόσο απίστευτο που είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί στο Ολοκαύτωμα είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Όταν ήρθαν στο φως οι ταινίες που συνέβαιναν, ήταν τόσο εκπληκτικό που ήταν δύσκολο να καταλάβουμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά συνέβη. Και αυτό που συμβαίνει, το αντιχριστιανικό σύστημα, είναι εξίσου δύσκολο να καταλάβουμε, αλλά εδώ είμαστε.
How Bill Gates Monopolized Global Health
Ο Μπιλ Γκέιτς χτίζει αυτό που αποκαλούμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και αποτελείται από πολλά πράγματα. Η εστίαση είναι στον εμβολιασμό COVID-19, τον οποίο θέλει να δώσει σε όλους στη γη. Θα υπάρξουν κβαντικές κουκκίδες, ένα ψηφιακό αναγνωριστικό ID2020 και μια εμφυτεύσιμη συσκευή για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων με αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας #. 060606. Η ψηφιακή ταυτότητα εκδίδεται με τη μορφή του λεγόμενου διαβατηρίου ασυλίας. Όλα αυτά τα πράγματα και όλα όσα χρηματοδοτούνται από έναν άνδρα, τον Μπιλ Γκέιτς, είναι τουλάχιστον ένας εντυπωσιακός πρόδρομος του παγκόσμιου συστήματος του Χαράγματος του Θηρίου. Τουλάχιστον αυτή είναι μια εκτίμηση που θα οδηγήσει στο λογικό της τέλος. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το πραγματικό σύστημα Mark of the Beast.
Bill Gates Patent 666 We All Knew This Was Coming…
Αλλά σήμερα θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα συστατικό, τα κβαντικά κουκκίδες που χορηγούν τα εμβόλια και ένα πολύ, πολύ μοναδικό βιοχημικό που κάνει τα πάντα να λειτουργούν. Σήμερα σας φέρνουμε το ένζυμο βιοφωταύγειας λουσιφεράση στο εγγύς υπέρυθρο, τη χημική ουσία που καθιστά τον κβαντικό εμβολιασμό αναγνώσιμο για κινητές συσκευές μέσω μιας ειδικής εφαρμογής
Αυτό είναι σωστό, το ένζυμο που ανάβει το σύστημα παράδοσης εμβολιασμού Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle ονομάζεται Luciferase, το οποίο καθιστά το εμβόλιο αναγνώσιμο πολύ μετά την ένεση του θύματος και αυτό που επιτρέπει τον απλό εμβολιασμό να λειτουργεί ως μάρκα. Λουσιφεράση. Θα θέλατε να δείτε τι κάνει η Luciferase; Δείτε.
Το «ΣύστημαHuman Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System “ και αφαιρέστε τη λέξη «ανθρώπινο». Η αριθμητική τιμή αυτής της φράσης είναι 666, δείτε μόνοι σας.
Bill Gates Mark of The Beast Agenda Exposed 2020
YOU CAN’T MAKE IT UP! LUCIFERASE AND THE MARK OF THE BEAST….
Shutdown Gallup, New Mexico @ the Crossroads of 66 & 666 !!!
THE OTHER BILL GATES C-19 AGENDA THAT NO ONE IS TALKING ABOUT…
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου