Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Το «ρούφαγε» ο παππούς!

-->
Δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του ένας ηλικιωμένος Αλβανός που πέρασε πεζός τα σύνορα από την πατρίδα του, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που σκόπευε να διακινήσει στο ελληνικό έδαφος. Παρ’ όλο που πέταξε το φορτίο και προσπάθησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε.
Οι άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής είδαν τις ύποπτες κινήσεις του αλλοδαπού που κινούνταν μέρα- μεσημέρι στην δύσβατη δασική περιοχή του Βατοχωρίου της Φλώρινας και του φώναξαν να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος, όμως, πέταξε το σακίδιο που μετέφερε και το έβαλε στα πόδια μέσα στο δάσος. Έπειτα από αναζητήσεις με τη βοήθεια αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και της Ασφάλειας Φλώρινας, ο ύποπτος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.
Παρά τα χρονάκια του, ο 67χρονος Αλβανός διέσχισε τη μεθόριο περπατώντας για να μεταφέρει το σακίδιο που είχε μέσα τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 208 γραμμαρίων! Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου