Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Tην παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς.

-->
Ειδικότερα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ ο κος Θεοτοκάς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύμηνη συνεργασία τους λέγοντας ότι «εδώ και κάποιες ημέρες είχα υποβάλλει την παραίτησή μου και σήμερα έγινε αποδεκτή».
Ειδικότερα ο κ. Θεοτοκάς δήλωσε: «Έχω υποβάλει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παραίτησή μου στον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κύκλος της παρουσίας μου στο Υπουργείο ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση ότι πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους».
«Ανοικτά θέματα, βεβαίως, παραμένουν αρκετά. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους. Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους» προσέθεσε ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας.
Μέχρις στιγμής το υπουργείο Ναυτιλίας δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.
Ο καθηγητής Ι. Θεοτοκάς είναι βαθύς γνώστης των ναυτιλιακών θεμάτων και ιδιαίτερα αγαπητός στους ναυτιλιακούς κύκλους. Ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα στις 7 Απριλίου  του 2015.
Ο κ. Θεοτοκάς γεννήθηκε το 1965 στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο οποίο εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή, με ειδίκευση στη διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα τη Χίο, στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην οργάνωση, τη διοίκηση και τις στρατηγικές των ναυτιλιακών επιχειρήσεων αλλά και τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.
Τακτικός αρθρογράφος σε πλείστα επιστημονικά περιοδικά ενώ το συγγραφικό του έργο είναι ιδιαίτερα ευρύ όπως και η συμμετοχή του σε ερευνητικά/εκπαιδευτικά προγράμματα.
Πληροφορίες naftikachronika.gr
Theotokas

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου