Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ στο BBC: «Σε 18 μήνες δεν θα υπάρχει ευρώ»

-->
Στο BBC Radio4 παραχώρησε συνέντευξη το απόγευμα της Τετάρτης ο Ted Malloch, o επικρατέστερος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής συγκλονιστικά, όπως γράφει το στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Εμμανουήλ Ζαμπέτας στο Facebook.
Ερώτηση: Βλέπετε θετικά ένα trade deal με την ΕΕ;
Απάντηση: Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν.
Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη, σχολίασε αργότερα ότι ο πρέσβης ξεκαθάρισε ότι σε 18 μήνες δεν θα υπάρχει το Ευρώ ως νόμισμα.
Καταγραφή1
Εδώ μερικά αποσπάσματα όπως τα απομαγνητοφώνησε η Ελένη Τζάνου και τα δημοσίευσε στο facebook:
- Πιστεύεις ότι θα υπάρξει μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από οποιαδήποτε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Αμερικής και την υπόλοιπη εε;
- Νομίζω ότι πάει χωρίς ερώτηση. Η εμπορική συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι κυριολεκτικά ΝΕΚΡΉ. (…)
- Πιστεύετε ότι μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Αμερικής και η ΕΕ θα υπογραφεί ποτέ;
- Προσωπικά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια ευρωπαϊκή Ένωση με το οποίο να έχει τέτοιες διαπραγματεύσεις. Θα υπάρχουν δυνητικά πολλές διμερείς συμφωνίες με διάφορες ευρωπαϊκές χώρες; Νομίζω ότι η προοπτική, και πάλι, σε ένα αλλάξει πολιτική πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη για αυτό. (…)
- Νομίζεις ότι το ενιαίο νόμισμα μπορεί να επιβιώσει;
- Το μόνο πράγμα που θα κάνω σε 2017 είναι σύντομο το ευρώ. Νομίζω ότι είναι ένα νόμισμα που δεν είναι μόνο στο θάνατο, αλλά έχει ένα πραγματικό πρόβλημα και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να καταρρεύσει το επόμενο έτος, ενάμιση χρόνο.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου