Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

This is the end !

-->
Ευρωπη τελος……. αρχισαν οι τιτλοι τελους …..

Μετα την Αγγλια και την Ελλαδα( οπου το οχι εγινε ναι) τωρα και η Ιταλια χαστουκιζει την ναζιστικη Ευρωπαικη Ενωση. Τα κουκια δεν βγαινουν , και ο καθενας αρχιζει να μαζευεται στο καβουκι του. Θα μεινει η Ενωση κατακερματισμενη με τειχη σηκωμενα στα πρωην μελη της και με κατι εκατομμυρια μουσουλμανους εντος της.

Να δουμε στην Ιταλια ποιος θα κανει την ανακεφαλαιοποιηση στις τραπεζες? θα πεσει το γελιο της αρκουδας, θα πεσει κουρεματακι με την ψιλη…

Η απομονωση της Χωρας μας ειναι παροιμιωδες , μη περιμενει κανεις να ασχοληθει με εμας και να μας υποστηριξουν με τους Τουρκους.

Χωρια που δεν το εχουν κανει ποτε, παραδοσιακα οι Γερμανοι, Αυστριακοι, ειναι φιλοτουρκοι αιωνες τωρα, οι Ιταλοι καταρρεουν ουτε συζητηση. Οι Αγγλοι ? αχαχαχαχα με τιποτα….οι Γαλλοι? με εκλογες και τρομοκρατημενοι απο τα τζιχαντια και αυτοι με τιποτα και γενικα ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα επεμβει… και επειδη η Ελλαδα και η Τουρκια ειναι και οι δυο μελη του ΝΑΤΟ απαγορευεται να επεμβει το ιδιο….

Αν θελανε να μας βοηθησουν δεν θα τρωγαμε τετοιο ξεβρακωμα οικονομικα τοσα χρονια, η αφαιμαξη εχει φτασει μεδουλι , ηρθε ο Μπαμιας τον ταισαν τον ποτισαν και οταν πηγε Μερκελ, βουβα για το χρεος γελαγανε με την παρτη μας . Κοροιδια ΚΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ετσι και αλλιως η Γερμανοι τα χρηματα θα τα παρουν οτι και να γινει, και μολις απο την ημιθανη κατασταση που ειμαστε τωρα φτασουμε στο κυκνειο ασμα, θα μας πει, αντε να πολεμησεις και τους Τουρκους να επελθει και ο διαμελισμος να ησυχασουμε απο εσας μια και καλη …. και μετα θα παρακαλαει ο εκαστοτε πρωθυπουργος ή η οικομενικη που θα κυβερνα να ερθει σε διαλογο με τους μεμετηδες για παυση εχθροπραξιων…

Ο καραγκιοζακος ο κοντος πηρε τηλεφωνο την φροιλαν να κανει παραπονα και να κλαφτει για τον σουλτανο …… ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?????????

Πηρε τηλεφωνο τον νταβατζη να κλαφτει σαν πορνη !!!!!

Να μην εχετε αμφιβολια για τα χολιγουντιανα σεναρια που θα ζησουμε , ειναι σιγουρο, και η θα προσκυνησει η κυβερνηση ή θα κανει τσαμπουκα…. ο καθ εις καταλαβαινει απο μονος του το τελικα τι θα πραξει….

Καπου ακουσα οτι και το σεναριο των εκλογων παιζει εντονα για Σεπτεμβρη μερια …θα βγει αυτοδυναμη κυβερνηση??? μπααααα δεν πιστευω, θα αργησει να βγει συνασπισμος κυβερνησης ή οικουμενικη? η χωρα θα ειναι σε ακυβερνησια? οικονομικα στο πατωμα?? ή μηπως δεν περιμενει τοσο ο μεμετης????

Μη ξεχνατε και τους βορειους φιλους μας με την δικεφαλη κοτα για σημαια, και τους εγχωριους κακομοιρους εν υπνωση τζιχαντιστες ……

Υ.Γ αραγε ιδιωτικες εταιρειες θα μπορουν να αγορασουν χρεη Χωρων????
Ένας επιδέξιος πολεμιστής κινεί τον αντίπαλό του. Δεν περιμένει ο αντίπαλός του να κινήσει αυτόν.


-SUN TZU-
pirinikos mousikos


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου