Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Σας το ειπα πριν εικοσι μερες οτι θα βαλετε σε καραντινα την Πατρα ..πειτε την αληθεια της καταστασης στους Ελληνες ..!

-->
Για καποιο λογο στην Ελλαδα το υπουργειο υγειας δεν ακουει τις αποψεις καποιων , δεν ακουει γιατρους που εχουν διαφορετικη αποψη απο αυτη της πολιτικης αφηγησης ..!

Για καποιο λογο στην Ελλαδα το συστημα αδυνατει να ειναι σοβαρο απεναντι σε μια πραγματικη απειλη και την αντιμετωπιζει σαν αστειο η σαν ψεμα ..!

Η πληροφορια πανω στο θεμα ειναι λες και στηθηκε απο σχεδιασμο πολεμου ,υβριδικου πολεμου οπου εκανε πολλους να πιστευουν σε λαθος πραγματα !

Στην αρχη ηταν σαν μια απλη γριπη , τωρα αλλαξε ; Γιατι ; …Γιατι ο ΠΟΥ ειπε οτι ειναι πιο θανατηφορος τωρα ενω πολλοι απο εμας το λεγαμε απο την αρχη ;…

Τι εμποδισε τους επιστημονες της γης να δουν το απλο που ειδαν τα δικα μας ματια , το απλο σε απλες αριθμητικες πραξεις!….

Τι εμποδισε τον ΠΟΥ και τον εμποδιζει ακομα να ανακυρηξει παγκοσμια πανδημια ; ..Αφου ταξιδεψε σε δυο ηπειρους ειναι απο την φυση του πανδημια ..!

Τι εμποδιζει τους δικους μας επιστημονες να δουν τα απλα , να αντιδρασουν οπως πρεπει αλλα αναμενουν μεσα στον χρονο που πλεον ειναι εχθρος μας μπας και δεν εχουμε ξεσπασμα απο τυχη ..!

Ποσο θα πληρωσει ο Ελληνας πολιτης το πολιτικο κοστος καθε μαριονετας και καθε κοματος ;…

Υπαρχουν σημερα γιατροι που εχουν μελετησει το θεμα και λενε ξεκαθαρα οτι ειναι θεμα ημερων να μπουμε σε καραντινες και εμεις, σε λιγες μερες στο επομενο επιπεδο σε καραντινα θα μπει η Πατρα … τοτε θα ξυπνησετε και θα πειτε κλειστε τα σχολεια; ..Τοτε θα παρετε μετρα; …Θελετε να μπει μεσα σε πολλα σπιτια ο ιος ; ..Αυτη ειναι η εντολη η ειστε εντελως αχρηστοι ..η εντελως πουλημενοι σε ψυχη ;..

Μπορει καποιος απο εσας σημερα και υπογραφη , να γραψει σε ενα χαρτι οτι στις 5 Μαρτιου 2020 στην Ελλαδα δεν εχει ξεφυγει ο ιος και αναλαμβανω την πασα ευθυνη αν αυτο που λεω δεν ισχυει; ..

Ειναι ξεκαθαρη η ερωτηση μου προς τους υπευθυνους της χωρας …Υπαρχει ενας σημερα να πει οτι δεν εχει ξεφυγει με υπογραφη ;..Αν δεν υπαρχει ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τοτε γιατι δεν κλειδωνετε τα παντα ΠΡΙΝ τον χρονο αναμονης του πολιτικου κοστους ωστε να σωσετε εστω και μια ψυχη ;…

Εχεις μεταναστευτικο και εχεις και ιο … ταυτοχρονα δυο μοχλοι πιεσης …θα δοκιμαστουμε πολυ στην Ελλαδα … δεν ειναι μ@λακκι@ λοιπον να ασχολουμαστε με το πολιτικο κοστος δεκα μουλων κληρονομων και να ρισκαρουμε τους Ελληνες ;…Δεν ειναι αδικο αυτος ο λαος που ειναι συνεχεια στην πιεση εδω και χρονια να μην εχει ποτε του μια εξουσια που να κανει σωστα την δουλεια της χωρις να σκεφτεται την καρεκλα της ;…

Ολα τα λεφτα στον ΜΗ πανικο για να μην εχουμε απωλειες σε πολιτικη δυναμη…σε μια περιοδο που η αληθεια θα μπορουσε να σωσει ψυχες ..ισοδυναμει με χειροτερο εγκλημα απο το ΜΑΤΙ του προηγουμενου προδοτη !

Stranger…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου