Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Τρόμος στο Σωτηρία: Πληροφορίες ότι απέδρασε πιθανό κρούσμα κορωνοϊού

-->
Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό απασχολεί από εχτές το απόγευμα τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές. Γυναίκα η οποία εμφάνιζε συμπτώματα κορωνοϊού, πυρετό και δύσπνοια, απέδρασε μέσα από ασθενοφόρο ενώ περίμενε για δυο και πλέον ώρες έως ότου διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις!
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Σωτηρία. Η εν λόγω ασθενής είχε ειδοποιήσει τον θεράποντα ιατρό της για τα συμπτώματα τα οποία παρουσιάζει. Εκείνος από την πλευρά του φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ οι οποίοι την παρέπεμψαν στο νοσοκομείο.
Ωστόσο όταν έφτασε εκεί αναγκάστηκε να περιμένει δυο και πλέον ώρες εντός του ασθενοφόρου καθώς στο νοσοκομείο γινόταν απολύμανση. Το γεγονός αυτό φέρεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της να το… σκάσει αφήνοντας εμβρόντητους τους νοσηλευτές.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία επικοινώνησε με τις εισαγγελικές Αρχές προκειμένου να δοθεί εντολή βίαιης προσαγωγής της εν λόγω ασθενούς της οποίας η ταυτότητα ήταν γνωστή. Ωστόσο οι εισαγγελείς εξήγησαν ότι νομικά δεν μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε ενέργεια καθώς η εν λόγω γυναίκα δεν είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό ώστε να δικαιολογείται μια τυχόν δίωξη για έκθεση σε κίνδυνο του κοινωνικού συνόλου.
Για το περιστατικό το οποίο μέχρι σήμερα έχει μείνει κρυφό ενημερώθηκε και ο ΕΟΔΔΥ.

makeleio.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου