Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Άγριο τηλεφωνικό παρασκήνιο-ΣΟΪΜΠΛΕ προς ΤΣΙΠΡΑ: ''«Κωλόπαιδο μάζεψέ τα και φύγε, έχεις τελειώσει. Κάνε ότι θες!''

-->
Τσακαλώτος «Ζορμπάς» προειδοποιεί: Αν δεν κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση έρχονται εκλογές

Xωρίς συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση δεν θα υπάρξει συζήτηση για το χρέος με συνέπειες απρόβλεπτες για τη χώρα μας.

Την επισήμανση έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με τίτλο «Greece and the global disruptive environment».

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός τόνισε ότι «χωρίς τη συζήτηση για το χρέος δεν θα υπάρξει ένταξη στην νομισματική χαλάρωση. Και χωρίς το QE δεν θα μπορέσει η ελληνική κυβέρνηση να βγει στις αγορές στα τέλη του 2017, το πολύ αρχές του 2018. Έτσι και οι Ευρωπαίοι και εμείς δεν θα έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα που να ολοκληρώνεται με την έξοδο στις αγορές».

Αυτό σε τελική ανάλυση σημαίνει -χωρίς να το πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος- πως χωρίς τη δεύτερη αξιολόγηση η Ελλάδα θα βαδίσει ολοταχώς προς τέταρτο μνημόνιο. Επειδή, όμως δεν πρόκειται η κυβέρνηση Τσίπρα να αντέξει πρόσθετα σκληρά μέτρα, τότε, όπως εκτιμάται θα βαδίσουμε σε πρόωρες εκλογές.

Πάμε τώρα να δούμε και το παρασκήνιο…
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Makeleio.gr»,από Ελληνογερμανό σύμβουλο της Μέρκελ, ο Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά πως η καρέκλα του τρίζει και είπε να παίξει το τελευταίο του χαρτί.

Πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε και προσπάθησε να πιέσει για την δεύτερη αξιολόγηση και το χρέος, αλλιώς θα αναγκαστεί να πάει σε πρόωρες εκλογές.

Και νόμιζε ο Αλέξης ότι θα ταρακουνηθεί ο Γερμαναράς…

Ο υπουργός Οικονομικών όμως της Γερμανίας που τον έχει ήδη ξεγραμμένο όπως και η Μέρκελ, του «έστειλε ραβασάκι»: «Κωλόπαιδο μάζεψέ τα και φύγε, έχεις τελειώσει. Κάνε ότι θες!»

Αυτό ακριβώς του είπε ο Σόιμπλε επί λέξη χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή. Η πηγή μας είναι καλά πληροφορημένη. Πιο έγκυρη δεν γίνεται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τον βρίζει ο υπουργός Οικονομικών. Του έχει σούρει κατά καιρούς τα εξ’ αμάξης. Για πολύ «ψαλτήρι» μιλάμε… Είναι που τον υπολογίζουν και πολύ οι Ευρωπαίοι βλέπετε γι αυτό!

Οι Γερμανοί τον έχουν ξεγραμμένο τον «πιτσιρικά» του ΣΥΡΙΖΑ που βύθισε την Ελλάδα στο απόλυτο σκοτάδι. Το «Μakeleio.gr» επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά.

Η πιο πιθανή και επικρατέστερη ημερομηνία εκλογών, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι στα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου.

Οψόμεθα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι προσεχώς θα έχουμε ΡΑΓΔΑΙΕΣ πολιτικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!




ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου