Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Πορτοσάλτε: Ειδικός στον αυνανισμό ο Ζουράρις – ΒΙΝΤΕΟ

-->
Την έντονη αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σχετικά με το πολίτευμα της Κούβας:
Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε "αερολόγο" τον υφυπουργό και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Απλώς θέλω να πω για τους αερολογούντες, επειδή χθες το βράδυ είχαμε μια αερολογία για την… πώς μας την είπε ο ειδικός περί του αυνανισμού υφυπουργός Παιδείας; Ότι εκεί υπάρχει ένα ειδικό πολίτευμα αμεσοδημοκρατίας….  Στην Κούβα, το ίντερνετ δεν είναι παντού».
Ο κ. Ζουράρις, είχε πει χθες στη συνομιλία τους στον ΣΚΑÏ:
«Υπάρχει πάντοτε κλιμάκωση σε όλα τα συστήματα λόγω αντιξοοτήτων και δυσκολιών… Μέσα σε ένα αμεσοδημοκρατικό καθεστώς που έβγαλε σε όλη τη Λατινική Αμερική γιατρούς και έκανε το 95% των αγραμμάτων 95% των εγγραμμάτων».
«Άλλο το σύστημα στην Κούβα, γι’ αυτό και είχε να κάνει 60 χρόνια εκλογές… Δεν είναι αυτές που νομίζετε εσείς οι εκλογές, εκλογές (στην Κούβα) γίνονται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς στις ευρύτατες λαϊκές συσπειρώσεις…», σχολίασε ο υφυπουργός και υποστήριξε επίσης, πως «οι φυλακισμένοι στην Κούβα ήταν ελάχιστοι. Μέσα στην Κούβα υπάρχει το Γκουαντάναμο το σύγχρονο Άουσβιτς των ΗΠΑ».
Δείτε το απόσπασμα:

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου