Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σενάρια για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Φυτίλι η συνάντηση Τσίπρα-Θεοδωράκη - Η αντίδραση και το οργισμένο tweet της Γεννηματά

-->
Σενάρια επί σεναρίων και έντονη φημολογία, πυροδοτεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, που όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.
Η πραγματοποίηση της συνάντησης σε μία συγκυρία στην οποία είναι ολοφάνερο ότι κινείται σε διαφορετικό «μήκος κύματος» ο κ. Τσίπρας έναντι του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για το επεισόδιο στον Έβρο, με τον πρωθυπουργό να το χαρακτηρίζει «συνηθισμένο» χθες στη Βουλή και τον δεύτερο να κάνει λόγο για «ομηρεία» των δύο στρατιωτικών, έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Επισήμως πάντως η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός με τον Σταύρο Θεοδωράκη – και κατέληξε σε συμφωνία για συνάντηση τη Δευτέρα – είχε αφορμή την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση συμβουλίου για θέματα εθνικής ασφάλειας και την ενημέρωσή του από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε.
«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!».Η συνάντηση προκάλεσε ήδη την έντονη αντίδραση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (αλλά και του Κινήματος Αλλαγής στο οποίο ανήκει και ο κ. Θεοδωράκης) Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ανάρτησή της στο twitter αναφέρει:
πηγή: star

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου