Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Βρετανοί όταν ξυπνούν δεν θέλουν φιλιά αλλά... Facebook - Έρευνα

-->

Ένας στους τέσσερις από τους 2.000 που ρωτήθηκαν προτιμά τα social media το πρωί από το σεξ

Tι κάνουμε το πρωί όταν ξυπνάμε; Για τους άνδρες προτεραιότητα έχουν τα social media ενώ για τις  γυναίκες το ζητούμενο είναι ένα φιλί και μία αγκαλιά.
  
Ένας στους τέσσερις άνδρες μόλις ανοίξουν τα μάτια τους κάθε πρωί, τσεκάρουν το Facebook και το Twitter.Αυτό τουλάχιστον ισχύει για το ανδρικό φύλο στη χώρα της Τερέζα Μέι.    
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 2.000 Βρετανών έδειξε πως, η απόλυτη προτεραιότητα των ανδρών μόλις ξυπνήσουν το πρωί είναι να ελέγξουν τα μηνύματά τους στα social media. Ακόμη κι αν έχουν δίπλα τους την... θεά, το μυαλό τους δεν πάει στο σεξ. 

Αντιθέτως, οι γυναίκες προτιμούν ένα φιλί και μία αγκαλιά με τον αγαπημένο τους για να ξεκινήσει καλά η ημέρα. 

Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά προτεραιοτήτων σε ότι αφορά τα δύο φύλα, όπως επισημαίνει η έρευνα. Δεν λείπουν και αυτοί (ένας στους τρεις) που είναι πιο ρομαντικοί και θέλουν απλά να χουζουρεύουν στο κρεβάτι τους κοιτώντας τις ακτίνες του ήλιου από το παράθυρο.

Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 23% των ερωτηθέντων (κυρίως των ανδρών) υποστηρίζει ότι αισθάνεται ευτυχισμένο όταν ενημερώνεται για τις δραστηριότητες φίλων και γνωστών μέσω των social media μόλις ανοίξει τα μάτια του το πρωί.

Ένας στους τρεις προτιμά να απολαμβάνει το πρωινό ξύπνημα κοιτώντας τις ακτίνες του ήλιου μέσα από τα παράθυρα ενώ ένας στους δέκα παραδέχεται πως, το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ανοίξει τα μάτια του είναι να κλείσει το ξυπνητήρι και να ξανακοιμηθεί. 

Το 17% δήλωσε ότι μόλις ανοίγει τα μάτια του , προτιμά να ικανοποιεί τον ουρανίσκο του απολαμβάνοντας το αγαπημένο του πρωινό- τοστ,μαρμελάδα κτλ. 

Επιπλέον, το 27% των ερωτηθέντων παραδέχεται ότι ακούνε το αγαπημένο τους τραγούδι.


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου