Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Βαρκελώνη: Επιθέσεις με αυτοκίνητα σε μπλόκα της αστυνομίας - Μετά την επίθεση στη Las Ramplas

-->

Στην πρώτη περίπτωση, ένα Ford Focus επιχείρησε να χτυπήσει τρεις αστυνομικούς, ενώ ο οδηγός διέφυγε και βρέθηκε νεκρός λίγα χιλιόμετρα παρακάτω - Στο δεύτερο περιστατικό τραυματίστηκε ένας ένστολος και συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Επεισόδια σε τουλάχιστον δύο σημεία ελέγχου μεταξύ οδηγών και αστυνομικών έχουν σημειωθεί στην πόλη της Βαρκελώνης, καθώς δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς και προκάλεσαν τον τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Ford Focus ξέφυγε από το μπλόκο και οδήγησε το όχημα εναντίον τριών πρακτόρων, τους οποίους δεν κατάφερε να χτυπήσει. Παρόλα αυτά, επιχείρησε να διαφύγει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον δράστη και υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο ελέγχου και ο οδηγός ήταν νεκρός.

Σε άλλο σημείο ελέγχου της αστυνομίας, ένας ένστολος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο οδηγός συνελήφθη.

Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν τα παραπάνω περιστατικά σχετίζονται με την επίθεση στον πεζόδρομο Las Ramplas.

Δείτε τη φωτογραφία από τη σύλληψη...



ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου