Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πολύ σκληρό βίντεο από Βαρκελώνη: Νεκροί και τραυματίες στην άκρη του δρόμου - Εικόνες που προκαλούν σοκ και οργή

-->

Άνθρωποι χτυπημένοι από το λευκό βαν κείτονται στο έδαφος - Εκλιπαρούν για βοήθεια - Πολλοί δεν δείχνουν σημεία ζωής - Φρικιαστικά βίντεο

Σκληρά βίντεο με νεκρούς και τραυματίες ανεβαίνουν στο twitter, λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, όταν ένα βανάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Ράμπλας, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης.

Δεκάδες είναι οι άνθρωποι που κείτονται στο έδαφος αιμόφυρτοι, άλλοι δεν κουνιούνται, ενώ άλλοι ζητούν βοήθεια. Στις φρικιαστικές αυτές εικόνες είναι αμέτρητα τα άτομα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, φίλοι ή περαστικοί προσπαθούν ανήμποροι να τους βοηθήσουν.

Η κάμερα του χρήστη του twitter περιφέρεται στο δρόμο και δείχνει τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στο έδαφος, χωρίς σημάδια ζωής και, μεταξύ αυτών, φαίνεται να υπάρχει και ένα παιδί.



Οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στον μεγάλο πεζόδρομο της La Rambla της Βαρκελώνης, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς, παρασύροντας στο πέρασμά του δεκάδες ανθρώπους και σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ανέβηκε στον πεζόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε το όχημά του πάνω στους πεζούς, οι οποίοι έντρομοι προσπαθούσαν να γλιτώσουν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς και οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας και η αντιτρομοκρατική.

Ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε πεζός και η αστυνομία έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ έχουν εκκενωθεί και οι γύρω δρόμοι, καθώς θεωρείται μία εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.





ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου