Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη

-->
Στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οι εργαζόμενοι στα τρόλει πραγματοποιούν στάση εργασίας την Τετάρτη 17 Μαίου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08.30 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

ΗΣΑΠ: Τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία της Τετάρτης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι με τους συρμούς να κινούνται από τις 09.00 έως τις 16.00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

ΜΕΤΡΟ: Tο μετρό θα κινηθεί επίσης από τις 09.00 έως τις 16.00.

Λεωφορεία: Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων θα υπάρξουν την Τετάρτη σε όλο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και στον προαστιακό σιδηρόδρομο. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Πλοία: Αγκυροβολημένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία για ένα 48ωρο, καθώς η ΠΝΟ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, από την Τρίτη έως και τις 24.00 της Τετάρτης.

Αεροδρόμια: Με τετράωρη στάση εργασίας 11.00-15.00 θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου