Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

-->
Β Ο Μ Β Α ! Το Κουβάρι της Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α Σ Ξετυλίγεται !! Το…. ΠΛΟΚΑΜΙ του Παγκόσμιου ΑΠΑΤΕΩΝΑ Τοκογλύφου έχει Απλωθεί στην ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ «ΣΟΡΟΣ» ΕΧΕΙ …ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ;;;

Όπως γράφεται στον Τύπο, ο επικεφαλής της εν Ελλάδι ‘Solidarity Now’ που είναι η πανίσχυρη ΜΚΟ με πλοκάμια σε πολλές χώρες, Στέλιος Ζαβός, είναι ο Ελληνας που …στεφάνωσε τον 84χρονο Τζώρτζ «Σόρος» στον τελευταίο (3ο!) γάμο του με την 43χρονη («δασκάλα» Γιόγκα…) Ταμίκο Μπόλτον.

Ο κ.ΣΤ.ΖΑΒΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ (δεξιά) ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ «ΣΟΡΟΣ»,
ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Ο
ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ)
ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ….


Ο κ.ΖΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ‘ΟΗΕ’ ΜΠΑΝ ΚΙΝ ΜΟΥΝ…

Ο κ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ
κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ…

ΤΟ …ΤΡΥΦΕΡΟ «ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ»…
Η εν λόγω ‘ΜΚΟ’ έχει πρόσφατα εμπλακεί και στα προγράμματα στεγάσεως προσφύγων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ χρηματοδοτεί σειρά σχετικών δράσεων στην Ελλάδα…
(ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΩΣ ΝΑ «ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, «ΣΠΙΤΟΝΟΝΤΑΣ» – ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! – ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ …ΓΗΣ!)
(Ο Στέλιος Ζαβός είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ‘Zeus Capital Partners LP’, ενώ υπήρξε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ‘Continental American Capital’, η οποία δραστηριοποιείται στον επενδυτικό και οικονομικό τομέα των ακινήτων.
Πρόκειται για έναν εκ των πιο δραστήριων Ελλήνων εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέως, με αντικείμενο των δραστηριοτήτων του τον τραπεζικό κλάδο, καθώς και αυτόν των ακινήτων τόσο στο αμερικανικό έδαφος, όσο και στη ΝΑ Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Σερβία και το Μαυροβούνιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πλειονότητα των διοικητικών στελεχών της εταιρείας ‘Zeus Capital Partners LP’ είναι ελληνικής καταγωγής.
Ο κ. Ζαβός διαχειρίστηκε ακίνητα αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων, στον τομέα τόσο της επαγγελματικής στέγης, όσο και των ιδιωτικών κατοικιών, ενώ ηγήθηκε της οργανώσεως και συστάσεως της εμπορικής τράπεζας ‘Interbank of New York’.
‘Εχει θητεύσει σε διευθυντικά πόστα της ‘Citi-bank’ και της ‘Johnson & Johnson’, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος του Athens College, διαθέτει μάστερ πολιτικού μηχανικού από το Πολυτεχνείο Αθηνών και άλλο ένα από την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Επίσης είναι πρόεδρος του ‘Harvard Business School Club’ στην Ελλάδα)…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου