Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΣΑΝΤ! «ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

-->
Δεν περιορίστηκε μόνο στον Τραμπ ο Σύρος Πρόεδρος, που θέλει να διώξει με τις κλωτσιές τους Τούρκους!

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία ποτέ δεν θα επιτρέψει στις ξένες δυνάμεις να καταλάβουν ή να χωρίσουν τη Συρία: «Είναι η γη μας – πρέπει να την υπερασπιστούμε. ‘Ας διαπραγματευτούμε’ Όχι, δεν διαπραγματεύεσαι, είναι η γη σου, την υπερασπίζεσαι, τους αποβάλλεις, τους πολεμάς».

Ο Άσαντ στη συνέχεια της συνέντευξής του στο Sputnik τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα είναι ευκολότερο να εκδιωχθούν από τη Συρία μόλις οι στρατοί αντιπροσώπων τους – οι αποκαλούμενοι «μετριοπαθείς αντάρτες» – νικηθούν. Η ελπίδα του είναι ότι μόλις καταστραφούν οι στρατοί, οι αμερικανικές μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις θα αποσυρθούν. Εάν δεν το κάνουν, ο Άσαντ δήλωσε ότι η Συρία θα αγωνιστεί για να υπερασπιστεί τη γη της από ξένη κατοχή., κηρύσσοντας ουσιαστικά τον πόλεμο στις δύο χώρες, ενώ αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε τουρκική εισβολή.

Κάποια από τα κύρια σημεία της συνέντευξης:
«Όταν μιλάτε για την τουρκική εισβολή, όταν μιλάτε για αμερικανικά στρατεύματα – και πάλι, πρόκειται για εισβολή – και, όταν μιλάτε για τους τρομοκράτες στο έδαφος – είναι το ίδιο και το αυτό! Δεν υπάρχει διαφορά. Υπάρχει ένας δάσκαλος που ελέγχει όλες τις φατρίες. Επομένως, η προτεραιότητα τώρα είναι να νικήσουμε τους τρομοκράτες. Όταν νικήσουμε τους τρομοκράτες, ο τουρκικός στρατός και οποιοσδήποτε άλλος στρατός θα είναι αδύναμος στο έδαφος. Η πραγματική τους δύναμη είναι οι συμμαχίες, όχι ο στρατός τους. Από την άποψη αυτή, όταν νικήσουμε τους τρομοκράτες, θα είναι πολύ εύκολο να εκδιώξουμε τις άλλες [ομάδες], συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων.

Είτε φύγουν, είτε όχι είναι η γη μας – πρέπει να την υπερασπιστούμε. Πρέπει κάποιος να πάει και να πολεμήσει. Δεν μπορείτε να πει «μπορούν να μείνουν» ή «να διαπραγματευτούμε». Όχι, δεν διαπραγματευόμαστε. Είναι η γη μας. Την υπερασπίζόμαστε. Τους εκδιώκουμε, τους πολεμάμε.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου