Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Δήλωση για την Ιερουσαλήμ που θα συζητηθεί

-->
Τι ζητούν για την πόλη και το Όρος του Ναού
Πλησιάζει η 50η επέτειος της «επανένωσης» της Ιερουσαλήμ στο κράτος του Ισραήλ μαζί με το Όρος του Ναού, το οποίο ωστόσο βρίσκεται υπό μουσουλμανική διοίκηση.
Για όσους δεν θυμούνται εν τάχει αναφέρουμε πως οι αμερικανοεβραίοι παγκοσμιοποιητές της αριστερόστροφης Νέας Τάξης επιθυμούν την ανάληψη της διοίκησης στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να ανακηρύξουν από την πόλη, στην οποία συνυπάρχουν οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες «παγκόσμια κυβέρνηση» με έναν ηγέτη στην κορυφή.
Αντίθετα η Παλαιά Τάξη των Τραμπ και Πούτιν στηρίζει το κράτος του Ισραήλ και τους ορθόδοξους εθνικιστές Εβραίους, οι οποίοι ζητούν την πλήρη εξουσία στην ιερή για αυτούς πόλη, έτσι ώστε να εμποδιστούν τα σχέδια των πρώτων.
Στον πνεύμα αυτής τις διαμάχης, το μέλος της ισραηλινής «Κνεσέτ» και ακτιβιστής των δικαιωμάτων στο όρος του Ναού, Ραβίνος Yehudah Glick, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εξηγεί πως το Όρος, στο οποίο αναμένεται να αναγερθεί ο Τρίτος Ναός, πρέπει να μετατραπεί σε σύμβολο ειρήνης και όχι αντιπαραθέσεων, ενώ η Ιερουσαλήμ να ανακηρυχθεί σε «παγκόσμια πόλη ειρήνης».
Καλεί μάλιστα χριστιανούς και μετριοπαθείς μουσουλμάνους να έρθουν στην Ιερουσαλήμ για την 50η επέτειο και να συμπροσευχηθούν όλοι μαζί για την ειρήνη.
Ποια «ειρήνη»;
Εκείνη, όπου ο παγκόσμιος ηγέτης θα κυριαρχεί μαζί με τους περιούσιούς του εις βάρος των υπόλοιπων ανθρώπων;
Η δήλωση του Ραβίνου θα συζητηθεί, καθώς θέτει το Όρος του Ναού στην υπηρεσία όλων των θρησκευτικών δογμάτων, και σίγουρα τον επόμενο καιρό η Ιερουσαλήμ θα περάσει για τα καλά στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου