Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Πιθανή στρατιωτική εμπλοκή Ρωσίας-Τουρκίας στα ανοικτά της Κύπρου!

-->
Πως οι κινήσεις της Άγκυρας μπορούν να εξαγριώσουν τη Μόσχα.
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, λίγες ώρες μετά την έκδοση της προκλητικής NAVTEX της Τουρκίας για σεισμογραφικές έρευνες εντός κυπριακής ΑΟΖ.

Με την αμέριστη στήριξη του ψευδοκράτους, η Άγκυρα θα πραγματοποιήσει έρευνες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και σε μικρή απόσταση από τις ρωσικές ναυτικές ασκήσεις εντός του FIR Λευκωσίας.

Σύμφωνα και με το mignatiou, η κυπριακή NΟΤΑΜ δέσμευσε περιοχές εντός του FIR Λευκωσίας κοντά στα όρια με τον Λίβανο και την Συρία για διεξαγωγή ασκήσεων από το Ρωσικό Ναυτικό που προβλέπουν και την εκτόξευση πυραύλων, στο διάστημα 20-30 Απρίλιου και για τον σκοπό αυτό μάλιστα η Λευκωσία εξέδωσε και τις σχετικές NAVTEX.

Το ψευδοκράτος όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με τις παράνομες ΝΟΤΑΜ Ν0089/17 και Ν0087/17 ανακοινώνει ότι σε πολύ κοντινή απόσταση από τις περιοχές που θα πραγματοποιηθούν οι ρωσικές ασκήσεις, θα διεξαχθούν ασκήσεις με πραγματικά πυρά, που χωρίς να δηλώνεται, θα διεξαχθούν βεβαίως από το τουρκικό ναυτικό για την περίοδο από τις 27 Απρίλιου έως τις 30 Μαΐου.

Οι εξελίξεις στην περιοχή τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να είναι ραγδαίες, ιδιαίτερα εάν συμβεί κάποιο…»ατύχημα».

el.gr

katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου