Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Το Ισραήλ βομβάρδισε το αεροδρόμιο της Δαμασκού- στόχος όπλα του Ιράν

-->
Απρίλιος 27, 2017.

Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρεται σε επιθέσεις της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Δαμασκού, στη Συρία, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα συριακά μέσα ενημέρωσης που δείχνει μια σειρά από εκρήξεις στο αεροδρόμιο ή κοντά στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την ισραηλινή «i24news.tv» δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματίες.

Οι σχετικές πληροφορίες κυκλοφόρησαν στα αραβικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρουν ότι η ισραηλινή αεροπορία χτύπησε την τοποθεσία πέντε φορές στις 5 το πρωί, σήμερα, στοχεύοντας όπλα που έφθασαν από το Ιράν για τις μαχητικές ομάδες που υποστηρίζουν τον Άσαντ.

Η αραβική ‘Al Manar’, η οποία συνδέεται με την Χεζμπόλα – γράφει το ισραηλινό δημοσίευμα- η επίθεση έγινε σε αποθήκες με όπλα και καύσιμα που ανήκουν στις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ Άσαντ και στις πολιτοφυλακές που συνδέονται με το Ιράν.

Επίσης, το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, βρετανικών συμφερόντων, ανέφερε ότι οι εκρήξεις προκάλεσαν μεγάλη πυρκαγιά.

Το ισραηλινό κανάλι σημειώνει ότι ο Ισραηλινός εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα.

echedoros-a.gr

katohika.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου