Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ… ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η 26η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

-->
Είμαστε στα πρόθυρα ενός ακόμη κοσμοϊστορικού γεγονότος, ή πρόκειται για «απλές» συμπτώσεις;
Την 26η Απριλίου ολοκληρώνεται η επιχείρηση Gotham Shield, μια άσκηση που περιλαμβάνει τη FEMA, την εσωτερική ασφάλεια και μια πληθώρα υπηρεσιών επιβολής του νόμου και στρατιωτικών υπηρεσιών και η οποία προσομοιώνει έκρηξη πυρηνικών βομβών στο Μανχάταν.
Στη συνέχεια, η 26η Απριλίου είναι επίσης η μέρα όπου ΟΛΗ η Γερουσία θα ενημερωθεί από τον Donald Trump και τους τέσσερις κορυφαίους του αμυντικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους σχετικά με την κατάσταση στη Βόρεια Κορέα στο Λευκό Οίκο, ένα γεγονός το οποίο το Reuters ονόμασε «ασυνήθιστο».
Η 26η Απριλίου είναι επίσης η μέρα όπου το USS Carl Vinson αναμένεται να φτάσει τελικά στις ακτές της κορεατικής χερσονήσου. Ο Kim Jong-un έχει ήδη δεσμευθεί να βυθίσει πολεμικά πλοία των ΗΠΑ που θα εισέρχονται στα ύδατα κοντά στη Βόρεια Κορέα και οποιαδήποτε μια τέτοια επίθεση σίγουρα θα προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο.
Τώρα, σε μια δήλωση του Συμβουλίου των Κυβερνήσεων της Μητροπολιτικής Ουάσιγκτον, η περιφερειακή ένωση αναφέρει ότι «αξιωματούχοι του νόμου και άλλοι της άμεσης δράσης, θα συμμετάσχουν σε μια άσκηση πλήρους κλίμακας στις 26 Απριλίου, με σκοπό να προετοιμαστούν για την πιθανότητα σύνθετης συντονισμένης τρομοκρατικής επίθεσης στην Περιφέρεια Εθνικής Πρωτεύουσας».
Σύμφωνα με τον Scott Boggs, Διευθύνοντα Σύμβουλο Εσωτερικής Ασφάλειας και Δημόσιας Ασφάλειας στην COG, «οι αστυνομικοί εξασκούν και ασκούν τακτικά τις ικανότητές τους, διότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσουμε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε γρήγορα και επαγγελματικά. Στις 26 Απριλίου, θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και θα οργανώσουμε μια πολύ ρεαλιστική εκδήλωση κατάστασης έκτακτης ανάγκης που θα περιλαμβάνει πολλαπλούς στόχους και ηθοποιούς που θα παρουσιαστούν ως θύματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι κάτοικοι επειδή η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε ελεγχόμενο περιβάλλον».
Ιστορικά, ασκήσεις αυτής της φύσης «συμπτωματικά» συμπίπτουν με μεγάλες επιθέσεις που πιστεύεται ευρέως ότι είναι γεγονότα false flag, όπως η 11η Σεπτεμβρίου, ή η βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστόνης. neonnettle

hellasforce.com

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου