Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Μαύρο στο MEGA από Digea: Πότε πέφτει το σήμα

-->
Πότε θα υποβαθμίσει το σήμα του MEGA η Digea;
Έφτασε η επιστολή Digea για το MEGA. Στο έγγραφο αναφέρεται πως η εταιρεία δεν έκανε δεκτή την πρόταση της.
Τηλέτυπος για την πληρωμή των οφειλών με επαυξημένες δόσεις και προαναγγέλει την “υποβάθμιση του σήματος του MEGA” την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου” στις 3.00 το πρωί.
Εξουσιοδοτούν μάλιστα το νέο γενικό διευθυντή Νίκο Μαστοράκη, να αναλάβει την ευθύνη για να μειωθεί η ισχύς του σήματος του καναλιού.
Εν αναμονή της επίδοσης της απόφασης του ψηφιακού παρόχου DIGEA προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA βρίσκονται οι εργαζόμενοι του καναλιού.
Η DIGEA έχει αποφασίσει την υποβάθμιση του σήματος του καναλιού λόγω του χρέους των 980.000 ευρώ, από τα ξημερώματα της προσεχούς Πέμπτης.
Οι εργαζόμενοι σε συσκέψεις που είχαν το Σαββατοκύριακο, αποφάσισαν να μην μεταδώσουν δελτία ειδήσεων, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε προβλήματα με την επίσχεση εργασίας που διατηρούν.
Υπήρξε εισήγηση από το τμήμα ειδήσεων του σταθμού για μετάδοση δελτίων ειδήσεων στο πλαίσιο επιστροφής στην «κανονικότητα» αλλά κάτι τέτοιο δεν βρήκε σύμφωνο τον εργατολόγο που έχουν σαν σύμβουλο οι εργαζόμενοι.
Η DIGEA σε ένα χθεσινό non paper σημειώνει ότι η διοίκηση του MEGA, λόγω καταγγελίας της δανειακής σύμβασης του καναλιού από τις τράπεζες, ουσιαστικά δεν διαχειρίζεται τα έσοδα του καναλιού, συνεπώς δεν μπορεί να δεσμευτεί σε οποιονδήποτε άλλο πιστωτή του καναλιού.
Προσθέτει ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια σε ότι αφορά τον σταθμό τους τελευταίους μήνες, προχωρώντας σε επιστολές και εξώδικα για τις οφειλές οι οποίες συνεχώς αυξάνονταν.
Ωστόσο, δηλώνει πρόθυμη να συζητήσει μια πρόταση από τη διοίκηση και τους μετόχους του καναλιού, εφόσον αυτή έχει τη σύμφωνη γνώμη των τραπεζών μαζί με τις αντίστοιχες εξασφαλίσεις.
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν υπάρξει αντίδραση από τους μετόχους του καναλιού και έτσι, με κάποιον τρόπο, αποφευχθεί το «μαύρο».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου