Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κίνηση ματ από alphatv και Σρόιτερ για να τσακίσουν τον Χατζηνικολάου! Έκλεισαν σχολιαστή τον…..

-->
Στο κεντρικό δελτίο του Alpha,
βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Τράγκας προκειμένου να δώσει τη δική του εικόνα για το τελεσίγραφο των 48 ωρών για την αξιολόγηση.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ κατηγόρησε ευθέως τη Γερμανική πολιτική ότι τόσα χρόνια πιέζει την οικονομία της Ελλάδος και κατά επέκταση τους Έλληνες που χρόνο με το χρόνο φτωχαίνουν, σημειώνοντας ότι είναι ανέφικτο μια χώρα σαν την Ελλάδα να έχει πλεόνασμα 3,5% για 10 χρόνια. Με έμφαση μάλιστα είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να στραφεί προς τους παραδοσιακούς της συμμάχους με αυτούς δηλαδή που ήταν στον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο – Αμερικανούς και Εγγλέζους και όχι με αυτούς που την αντιμετωπίζουν, όπως είπε και ο νεοκλεγής πρόεδρος των ΗΠΑ ως τοκογλύφοι.
Στην ερώτηση του Α. Σρόιτερ ότι στην ίδια λογική είναι και το ΔΝΤ ο Γιώργος Τράγκας απάντησε ότι το ΔΝΤ το έφερε στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σόιμπλε που εξακολουθεί να επιμένει για την συμμετοχή του.
Για τον Τσίπρα και την ΕΕ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε καλά, αλλά καθ΄όδόν εγινε ανακόλουθος», είπε ο κ. Τράγκας και συνέχισε: «Ο Τσίπρας έγινε ανακόλουθος. Μπήκε στη λογική ότι δεν γίνεται τίποτε άλλο και ότι θα καταστραφεί η χώρα αν ακολουθήσει άλλο δρόμο αντίστασης. Στο επόμενο διάστημα η Ευρώπη θα έχει κι άλλες αποσχίσεις και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το Brexit που θα καταγγείλουν αυτή την πολιτική.»

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου