Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Η Α.Μέρκελ διαβάζει Playboy για να ενημερωθεί για το Ν.Τραμπ!

-->
Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του Bloomberg, η γερμανίδα καγκελάριος  Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της μελετούν την προσωπικότητα Τραμπ για να την κατανοήσουν.

Την ώρα που ο Τραμπ ορκιζόταν στην Ουάσινγκτον ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, «η Ανγκελα Μέρκελ εγκαινίαζε μία έκθεση τέχνης στο Πότσδαμ. Αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Μέρκελ αργότερα παρακολούθησε την ομιλία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου», γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.  
 
Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελάριος μελέτησε επί εβδομάδες σχολαστικά τις συνεντεύξεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Τραμπ προκειμένου να είναι καθ' όλα  προετοιμασμένη για το νέο της εταίρο στον Λευκό Οίκο.

  
Όπως γράφει το Bloomberg, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της καγκελαρίου λέγεται ότι προκάλεσε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από 26 χρόνια στο ανδρικό περιοδικό Playboy και στην οποία ο πρώην μεγιστάνας στα κτηματομεσιτικά είχε αποκλείσει μία προεδρική υποψηφιότητα.


  
Η Μέρκελ είχε βεβαίως μελετήσει και την βιντεοσκοπημένη περιοδεία του Τραμπ τον περασμένο Νοέμβριο. Κι εκεί οι ενθουσιώδεις οπαδοί του Τραμπ σ΄ένα ντελίριο εθνικισμού, ζητωκραύγαζαν: «ΗΠΑ, ΗΠΑ». Αυτές οι εικόνες εξέπληξαν τη Μέρκελ, κι αυτό γιατί εκείνη έχει άλλη στρατηγική. Για παράδειγμα είναι γνωστό το βίντεο μετά τη νίκη της το 2013 που δεν άφησε στέλεχος της να κρατάει τη γερμανική σημαία προκειμένου να αποφευχθούν συνειρμοί περί εθνικισμού.

Ακόμα οι σύμβουλοί της προσπαθούν να της κλείσουν ένα ραντεβού στον Λευκό Οίκο, μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.


ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου