Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά πολιτικών σχεδίαζε η Ρούπα - Στο στόχαστρο Μητσοτάκης, Σαμαράς, Τσίπρας

-->
Τρομοκρατικά χτυπήματα σχεδίαζε η εγκληματίας Πόλα Ρούπα
(upd4) Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά πολιτικών προσώπων και αρχηγών κομμάτων είναι πιθανό να σχεδίαζε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα η οποία διώκεται με καταδικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την επιχείρηση σύλληψης βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα σημειώματα με τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πρώην πρωθυπουργών, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και άλλων πολιτικών προσώπων. 
Να σημειωθεί ωστόσο ότι η ΕΛΑΣ δεν τα αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης. 
Νωρίτερα, οι διαρροές ανέφεραν ότι η Ρούπα μαζί με ομάδες τρομοκρατών σχεδίαζαν χτυπήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου.
Μάλιστα, στο στόχαστρο της είχε μπει και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης σημερινός εκτελεστικός πρόεδρος της Attica bank αλλά και ο Λουκάς Παπαδήμος.
Οι πληροφορίες αυτές προκύπτουν από τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής στην κατοικία της στην Ηλιούπολη, καθώς βρέθηκαν σημειώσεις με τα ονόματα των κορυφαίων πολιτικών διευθύνσεις κατοικιών αλλά και γραφείων αλλλά και στοιχεία για τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινούνταν.

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Ο Τόσκας ενημέρωσε Μητσοτάκη και Σαμαρά - H Ρούπα ετοίμαζε «χτυπήματα» εναντίον τους; - Στο κάδρο και ο Τσίπρας
Μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με σχέδια που αφορούσαν σε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τους δυο προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά.
Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν έδιναν περισσότερα στοιχεία για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες καθώς αυτά αποτελούν προανακριτικό υλικό.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real FM, στα πολιτικά πρόσωπα που είχαν μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών περιλαμβάνεται και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα ευρήματα στην οικία της Ρούπα

Επισημαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Πόλα Ρούπα πιθανότατα σχεδίαζε επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε νωρίτερα το vima.gr στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκε σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση εις βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δυο άνδρες παρακολουθούνταν.

(Αρχική ενημέρωση, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 13:50)
www.bankingnews.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου