Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Σατανιστές παρελαύνουν κατά Ντόναλντ Τραμπ

-->
Ένα ρητό λέει, αν θέλεις να δεις κατά πόσο επέλεξες το σωστό άτομο για ηγέτη, δες ποιοι είναι αυτοί που του εναντιώνονται . Χθες πέρα από τα έξαλλα μίσανδρα τσουλάκια τις Φεμινίστριες , και κάθε λογής εκφυλισμένο χαζοχαρούμενο αιδοίο, παρήλασε και το τάγμα των Σατανιστών της «Εκκλησίας του Σατανά » .

O πολεμοχαρής «Νομπελίστας Ειρήνης» Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα και η εγκληματίας πολέμου Χίλαρι Κλίντον έκαναν πλάτες σε κάθε εκφυλισμένη μειονότητα στις ΗΠΑ. Μια εξ αυτών ήταν και οι έκφυλοι δαιμονισμένοι του «The Temple Of Satan» . Ως επί το πλείστον πρόκειται περί άθεων εκκεντρικών χαζοφιλελέδων που είδαν τον σατανισμό ως μαγκιά, ως επανάσταση και απελευθερωτικό κίνημα .

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα πλήρες άρθρο για τους βανδαλισμούς των παρασίτων που λύσσαξαν εφόσον ο νυν πρόεδρος είναι Συντηρητικός και δεν θα μπορούν να παρασιτούν εις βάρος των υπολοίπων : http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/20/more-scenes-from-loserpalooza-anti-trump-protesters-destroy-property-set-fires-attack-police/

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου