Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ 20 ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…

-->
Μια πρόσκληση σε μία δεξίωση από τους ομογενείς, επ’ ευκαρία της ορκωμοσίας Τραμπ κόστισε στον Ελληνικό λαό πάνω από 130.000 ευρώ!!!

Και όλα αυτά για:

– να βγουν φωτογραφία ο κ. Καμμένος και ο κ. Παππάς,

– να παραπλανήσουν τους Έλληνες πολίτες για τις δήθεν υψηλού επιπέδου επίσημες (και ανύπαρκτες) συναντήσεις με αξιωματούχους τους Λευκού Οίκου, όπου θα πρόβαλαν τα εθνικά θέματα,

– να αυτογελοιοποιηθούν με τα δημοσιεύματα του «Εθνικού Κήρυκα», για την εξευτελιστική αυτή συμπεριφορά τους εις βάρος της χώρας μας,

– να δείξουν την υποτέλειά τους επιδιώκοντας να φωτογραφηθούν, με πρόσχημα τις χωρίς λόγο βραβεύσεις στον οιονδήποτε παρατρεχάμενο του περιβάλλοντος του Λευκού Οίκου,

– να ξεπεράσουν κάθε όριο αναξιοπρέπειας απειλώντας με μηνύσεις κατά την προσφιλή τους πλέον μέθοδο για όσα γεγονότα δημοσιεύθηκαν, αγνοώντας ότι εκεί είναι ΗΠΑ και δεν περνούν τα ίδια κόλπα.

Το κόστος πτήσης ανά ώρα του συγκεκριμένου αεροσκάφους είναι 3.500 ευρώ περίπου, δηλαδή στο σύνολο εάν υπολογίσουμε 9-10 ώρες πτήσης, κοστίζουν περίπου: 32.000 ευρώ Χ2 =64.000 ευρώ.

Εάν σε αυτό υπολογίσουμε το κόστος παραμονής στο αεροδρόμιο, τα οδοιπορικά των πιλότων και του πληρώματος, καθώς και των συνοδών των δύο υπουργών και τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία, μαζί με τα έξοδα μετακινήσεων και παραστάσεως, το συνολικό κόστος με βεβαιότητα ανέρχεται στα 130.000 ευρώ.

Δηλαδή το ταξίδι αυτό κόστισε όσο περίπου θα ήταν η αμοιβή 20 και πλέον ανέργων για ένα χρόνο!!!

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς εξανεμίζεται καθημερινά από τους γελοίους κυβερνητικούς εκφραστές της και τους εθνικοσοσιαλιστές συνοδοιπόρους τους!!!

Άρθρο του Δημήτρη Βαγενά
ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου