Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΗΠΑ: Άφησαν τον 7χρονο γιο τους να πεθάνει επειδή δεν συμπαθούν τους γιατρούς

-->
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα ζευγάρι στη Μινεσότα των ΗΠΑ, άφησε το άρρωστο παιδί του να πεθάνει, αντί να το πάει στο νοσοκομείο.
Ο 7χρονος Σεθ Τζόνσον, ο οποίος είχε υιοθετηθεί από το ζευγάρι τον Μάρτιο του 2015, έπασχε από παγκρεατίτιδα, που του προκάλεσε οξεία σηψαιμία. Οι γονείς του όμως Τίμοθι και Σάρα, αποφάσισαν να τον φροντίσουν μόνοι τους και να μην μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί «είχαν θέματα με τους γιατρούς». Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ανησυχούσαν για τα φάρμακα που θα του έδιναν οι γιατροί.
Κάνοντας τη δική τους έρευνα, καθώς έβλεπαν ότι η συμπεριφορά του γιου τους είχε αλλάξει, οι γονείς διέγνωσαν ότι ο μικρός Σεθ έπασχε από μετατραυματική διαταραχή άγχους και του έδιναν να πιει δικά τους σκευάσματα-γιατροσόφια.
Τον Μάρτιο, οι γονείς του, είχαν αφήσει τον 7χρονο υπό τη φροντίδα του 16χρονου αδερφού του, ενώ οι ίδιοι είχαν πάει σε έναν γάμο. Όταν τελικά επέστρεψαν τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος, αλλά αντί να τον πάνε στο νοσοκομείο, αποφάσισαν να προσευχηθούν για να γίνει καλά.
Η νεκροψία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το παιδί έχει μώλωπες και δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη.
«Οι Τζόνσον φυσικά, θεωρούνται αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ωστόσο, θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να εξασφαλίσουμε την παραδειγματική τιμωρία τους», δήλωσε η εισαγγελία της Κομητείας Χένεπιν.

Πηγή: nypost.com

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου