Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ!» ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟ, ΒΑΡΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ «ΠΑΡΟΧΩΝ»!- «ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

-->
Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και στους πολιτικούς προδότες που μας κυβερνούν, άσκησε χθες το βράδυ για μια ακόμη φορά ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μέσα από την ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6», που έχει τρομερή απήχηση στο κοινό.

Μετά το έκτακτο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα – μοίρασε 600 εκατομμύρια για να πάρει πίσω 5 δις – ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε «καταδρομική» στον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον πολιτικό αλητάμπουρα και τεμπελόσκυλο (δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο )

Πολιτικός αλητάμπουρας και τεμπελόσκυλο ο Τσίπρας

«Δεν έχασε αυτός εμείς χάσαμε. Βγήκε φρέσκος, βαρβάτος και τιγκαρισμένος σε όλα, ο πολιτικός αλητάμπουρας και το τεμπελόσκυλο για να μας πει τι;» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Εκτός ευρώ μέχρι τον Απρίλιο

«Βλέπω να επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο. Μέχρι το Μάρτιο, Απρίλιο η Ελλάδα δεν θα είναι στο ευρώ. Θα μας πετάξει έξω η κωλόφαρα και το θέμα δεν είναι ότι θα βγούμε από το ευρώ, αλλά ότι δεν θα βγούμε όταν εμείς το θέλουμε και θα είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Είναι άλλο πράγμα να φεύγεις μόνος σου και άλλο να σε πετάνε έξω αυτοί γιατί έτσι γουστάρουν» πρόσθεσε.

Απειλές Ερντογάν – Ράμα για τα Ελληνικά σύνορα

«Οι Έλληνες στρατιώτες αν χρειαστεί θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους γιατί είναι παλικάρια. Μπάτε σκύλοι αλέστε έχουμε γίνει. Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου