Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Νέο κανάλι ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος

-->
Νέο κανάλι ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αποκαλύφθηκε κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα εξήγγειλε τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού που θα εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο, πρώτα από τις δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες, και αν αλλάξουν τα δεδομένα με ελεύθερο σήμα.

Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στα οποία δίνει μεγάλο βάρος στο πρόγραμμά του φέτος ο ΣΚΑΪ.

Εκτός από το X-Factor η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με το The Voice.

Σε λίγο έρχεται όμως και το Survivor, το οποίο θα παρουσιάζει ο κοσμογυρισμένος Σάκης Τανιμανίδης, ενώ ήδη προβάλλεται και το Junior Music Stars.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε ότι «περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια το καλοκαίρι σε σχέση με την αδειοδότηση. Αυτή η ιδέα ήταν αναχρονιστική και πήγαινε κόντρα στις τεχνολογικές και τηλεοπτικές εξελίξεις. Αν γινόταν πραγματικότητα το εγχείρημα θα δημιουργούσε ένα προκλητικό ολιγοπώλιο. Οι τέσσερις σταθμοί θα έβγαζαν απίθανα κέρδη. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μια τέτοια εποχή μια αριστερή κυβέρνηση θα έκανε κάτι τέτοιο. Να δημιουργούσε δηλαδή ένα ολιγοπωλιακό καθεστώς όπου στην πραγματικότητα τα κανάλια θα κερδοσκοπούσαν».

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου