Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Έλληνας δημοσιογράφος: Οι 17 ημέρες που τυφλώθηκα

-->
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα και τους Θέμο Αναστασιάδη και Δούκισσα Νομικού για το βιωματικό 13ο βιβλίο του με τίτλο «13 κεριά στο σκοτάδι» που ξεκίνησε μετά την περιπέτεια που είχε με τα μάτιά του όταν και προσβλήθηκε από αδενοϊό με αποτέλεσμα να μείνει τυφλός για 17 μερόνυχτα.

«Ο πανικός μου ήταν αδιανόητος παρά τα όσα μου έλεγαν οι γιατροί. Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη να μην μπορώ να δω το παραμικρό. Σκέφτηκα ότι ήμουν ένας κατεστραμμένος άνθρωπος. Τι θα κάνω μετά θα βγω με το ακορντεόν να μαζεύω χρήματα στην Ομόνοια;» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Αφού βρηκε την όρασή του ξεκίνησε έρευνα για το θέμα που τον οδήγησε στον «ιερό ναό» για τους τυφλούς όπως χαρακτήρισε το κέντρο εκπαίδευσης τυφλών στην Καλλιθέα.

Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του στη Μάρθα η οποία μπήκε στο χειρουργείο με καρκίνο στο κεφάλι και ξύπνησε μετά την επέμβαση τυφλή γιατί κόπηκε το οπτικό της νεύρο.
Όσο για το τι άλλαξε στη ζωή του μετά την περιπέτειά του; «Ξυπνάω το πρωί βγαίνω στο μπαλκόνι κοιτάω πάνω λέω ευχαριστώ και συνεχίζω τη μέρα μου».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου