Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Προσοχή!!! - Για ποιούς λόγους δεν πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhone 5S

-->
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας Το επόμενο iPhone - Χρυσό και με ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος (μην το αγοράσετε) είδαμε για το νέο iPhone 5S. Το κόλπο με το καινούργιο αυτό τηλέφωνο είναι ότι hackers μπορούν να μπουν σ'αυτό το τηλέφωνο να υποκλέψουν το δακτυλικό σας αποτύπωμα (το οποίο είναι καταγεγραμμένο στη μνήμη του κινητού,της εταιρίας στην οποία ανήκετε και στην εταιρία του κινητού) και έτσι μπορούν άνετα να το χρησιμοποιήσουν παντού. 
Για παράδειγμα: Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να δουν όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και επίσης να γίνουν οι διαχειριστές αυτού του κινητού γιατί θα έχουν ήδη υποκλέψει το δακτυλικό σας αποτύπωμα(οπότε φανταστείτε τι έχει να γίνει!!! 
 Άλλο παράδειγμα: Όταν οι τράπεζες για ''λόγους ασφαλείας'' μετατρέψουν(αυτό θα γίνει πολύ σύντομα - σε κάποιες ήδη λειτουργούν) όλα τα ΑΤΜ να δέχονται μόνο το δακτυλικό σας αποτύπωμα, οι υποκλοπείς των δακτυλικών σας αποτυπωμάτων θα κάνουν ''χρυσές δουλειές'' δηλαδή θα πάρουν όλα σας τα χρήματα....και άλλα πολλά παραδείγματα. 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΡΑ: 
-Κλοπή κωδικών από τραπεζικές κάρτες; Βάλτε δακτυλικό αποτύπωμα!!! 
- Κλοπή δακτυλικών αποτυπωμάτων; Βάλτε ένα μικροτσίπ τώρα για να μην σας ξανακλέψουν ποτέ!!! 

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ!!! Αφήστε δε τα hacking που γίνονται στα μικροτσίπ!!! 

Συμπέρασμα: Μην το αγοράσετε!!!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου