Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Όλοι ξέρουν τι θα ΣΥΜΒΕΙ στις 24 Δεκεμβρίου!! Η tv γιατί δεν το λέει;;

-->
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ… ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ…ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ…ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!
ΜΕΓΑΛΟΙ φόβοι για τεράστια φυσική καταστροφή…

Στις «επάλξεις» φαίνεται πως βρίσκεται η διεθνής κοινότητα καθώς τις εκπλήξεις για φέτος δεν πρόκειται να τις φέρει ο Άγιος Βασίλης, αλλά κάτι πολύ πιο μακρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες της NASA ετοίμασαν μακάβρια νέα για τα Χριστούγεννα, καθώς στις 24 Δεκεμβρίου πρόκειται να επισκεφθεί τη Γη ένας τεράστιος μετεωρίτης, ο οποίος πρόκειται να προξενήσει πολλά δυσάρεστα φαινόμενα κατά το πέρασμά του.

Με βάση τις μελέτες της NASA ο αστεροειδής «τέρας», με το όνομα 2003 SD220, έχει πλάτος 2,5 χιλιομέτρων (αρκετό για να αφανίσει μια ολόκληρη ήπειρο στην περίπτωση πρόσκρουσης), πρόκειται να περάσει αρκετά κοντά από τη Γη (10 εκατομμύρια χιλιόμετρα), προκαλώντας μια σειρά από φυσικά φαινόμενα όπως, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.

Τέλος, ενώ οι επιστήμονες ισχυρίζονται σε πρώτη φάση ότι, η πιθανότητα πρόσκρουσης με τη Γη είναι αρκετά μικρή, ένα φαινόμενο γνωστό ως Yarkovsky, έχει θέσει σε επιφυλακή τη NASA για τυχών μεταβολή της τροχιάς του αστεροειδή…
makeleio

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου