Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μεγάλες αποκαλύψεις για την Ρουμάνα κοινοτική Επίτροπο Κορίνα Κρέτσου – Έστελνε ημίγυμνες φωτογραφίες της στον Κόλιν Πάουελ! (ΦΩΤΟ)

-->
Αυτό το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της κοινοτικής Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική, έρχεται να επιβεβαιωθεί από μία ακόμη ιστορία… πάθους από το πρόσφατο παρελθόν. Και η λέξη “πάθος” δεν χρησιμοποιείται καθόλου μεταφορικά, αφού δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail από το 2013 μεταφέρει τον -κατά τα φαινόμενα- παράφορο έρωτα της Ρουμάνας επιτρόπου με τον πάλαι ποτέ υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ!
Το δημοσίευμα δημοσιεύτηκε την 1η Αυγούστου του 2013 και αναφέρει πως ο Κόλιν Πάουελ παραδέχθηκε πως αντάλλασε “πολύ προσωπικά” emails με την Ρουμάνα διπλωμάτη, η οποία μάλιστα του έστειλε φωτογραφίες της -σε μία από αυτές φορούσε μόνο ένα μπικίνι(!)- ενώ παράλληλα του εξομολογούνταν πως τον αγαπά.
Ο Κόλιν Πάουελ, πάντως, αρνήθηκε πως είχε δεσμό με την κατά 30 χρόνια νεότερη Κρετσού. Ο -τότε- 76χρονος Πάουελ δήλωσε στο Smoking Gun πως γνώρισε την Κορίνα Κρετσού δέκα χρόνια νωρίτερα, όταν εκείνη εργαζόταν ως βοηθός του Ρουμάνου προέδρου, πριν “μεταπηδήσει” στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ο -επί χρόνια- παντρεμένος Πάουελ αναγκάστηκε να παραδεχθεί την “καυτή” αλληλογραφία μόνο όταν ένας hacker διέρρευσε λεπτομέρειες από τα εξαιρετικά οικεία μηνύματα που οι δυο τους αντάλλαζαν.
Απίστευτα μηνύματα!
“Αφότου έφυγα από την Υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2005, μείναμε σε επαφή μέσω email”, δήλωσε ο Κόλιν Πάουελ ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Με τον καιρό τα emails μετατράπηκαν σε μηνύματα πολύ προσωπικής φύσης, αλλά δεν οδήγησαν σε δεσμό. Αυτά σταμάτησαν λίγα χρόνια πριν. Δεν υπήρξε δεσμός τότε και δεν υπάρχει δεσμός τώρα”.
Απαντώντας μάλιστα στις πληροφορίες πως η Κρετσού έστελνε και φωτογραφίες μαζί με τα emails, ο πρώην αμερικανός αξιωματούχος απάντησε: “Έστελνε φωτογραφίες συχνά. Πολλές οικογενειακές φωτογραφίες με τις ανιψιές της, τις οποίες λατρεύει, φωτογραφίες από οικογενειακές συγκεντρώσεις, από επίσημες επαγγελματικές συναντήσεις, από τον γάμο της και κάποιες με μαγιό. Ποτέ τίποτα ακατάλληλο”.
Μεταξύ των φωτογραφιών ήταν και μία στην οποία η Κρετσού βρισκόταν σε ένα τζακούζι και μία στην οποία φαίνεται να φοράει ένα μπικίνι
Η φωτογραφία με το μπικίνι που έστειλε η Κρετσού στον Πάουελ
Σε ένα από τα emails, που έχει ημερομηνία 14 Νοεμβρίου του 2011, η κυρία Κρετσού έγραφε: “Σε αγάπησα τόσο πολύ, για πάρα πολλά χρόνια. ΕΣΥ ήσουν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου…”.
Σε ένα άλλο, προτρέπει τον Πάουελ: “Πιες ένα ποτήρι κρασί μαζί μου, όπως συνήθιζες να μου λες – συμβουλεύοντάς με να ξαπλώσω γυμνή στον καναπέ”.
Σε άλλα email από αυτά που διέρρευσαν, από την παραμονή Χριστουγέννων του 2010, η Κρετσού του γράφει: “Δεν πίστευα ότι στα 43 μου θα μπορούσα να κλάψω περισσότερο για έναν άνδρα από όσο μία έφηβη. Με τι καρδιά με αφήνεις εδώ μόνη, να σε σκέφτομαι, χωρίς να απολαμβάνω τα δώρα σου… τι μικρές χειρονομίες σου ή τα δώρα σου, που κάποτε ήταν πολύ έντονα, χωρίς τα λόγια σου κάθε μέρα;”.
Σε άλλο email από το 2011 αναφέρει: “Κανείς δεν λέει να πάμε στο κρεβάτι. Θέλω απλά να σε δω, τίποτα παραπάνω”.
Η εκπρόσωπος του Πάουελ, Peggy Cifrino, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Smoking Gun, στέλνοντας ένα email στο Politico, στο οποίο ανέφερε: “Ναι, το ρεπορτάζ αντικατοπτρίζει ακριβώς την κατάσταση και αυτή είναι η δήλωση του Στρατηγού Πάουελ”.
Πλέον είναι… φίλοι
Ο Πάουελ είναι παντρεμένος για περισσότερα από 50 χρόνια με την σύζυγό του, Άλμα, ενώ η Κρετσού παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια. Όπως προαναφέραμε, ο Πάουελ αναγκάστηκε να παραδεχθεί την σχέση του με την Ρουμάνα πολιτικό αφού ο διαβόητος χάκερ με το όνομα “Guccifer” δημοσίευσε ένα link στον “τοίχο” του Πάουελ στο Facebook, το οποίο περιείχε μερικά από τα emails, ενώ λίγο αργότερα “κατέβηκε”.
Εδώ να σημειώσουμε πως μετά την διαρροή των “καυτών” emails, ο Πάουελ ζήτησε από την Κρετσού να διαγράψει την μεταξύ τους ηλεκτρονική συνομιλία, ωστόσο και αυτό το email υποκλάπηκε από τον χάκερ, ο οποίος το δημοσίευσε και αυτό!
Μετά από αυτό ο Πάουελ δήλωσε πως “μετά από αυτές τις εξελίξεις μοιάζει απόλυτα λογικό να ζητήσω από την κυρία Κρετσού να διαγράψει τα emails”, ενώ συμπλήρωσε πως οι δυο τους παραμένουν φίλοι και βρίσκονται σε επαφή “αλλά έχουμε δει ο ένας τον άλλον μία ή δύο φορές τα τελευταία οκτώ χρόνια, σε ομαδικά συνέδρια στην Ουάσινγκτον”.
Χαίρομαι που έχει μια επιτυχημένη καριέρα. Χαίρομαι που πλέον έχει έναν ευτυχισμένο γάμο”, τόνισε επίσης ο Πάουελ.
Πρώτη από αριστερά η Χίλαρι Κλίντον, δεύτερη η Κορίνα Κρετσού

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου