Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΥΡΙΝΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ" ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

-->
«Για να ελέγξεις ένα λαό πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του. Ο πρώτος φόβος που νιώθει ο άνθρωπος είναι να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του, τότε έρχεται το κράτος να τον “σώσει” ώστε να τον υποτάξει στην εξουσία του»
Τζώρτζ Όργουελ
1984


Ας κάνουμε μια ανασκόπηση τι είδαμε τις τελευταίες 30 ημέρες εγχώρια αλλά και διεθνώς:

1) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ
· σε βιβλίο του 1981
· σε ταινίες του 1995 και 2013
· καταχωρημένες πατέντες από το 2007 και 2018 (ίδρυμα GATES)
· αναφορά στους Σίμπσονς
· αναφορά στις κάρτες των ILLUMINATI
· το Event 201 στη Νέα Υόρκη πέρυσι
· προσομοιώσεις του ιού χρόνια πριν από τον Gates kai to John Hopkins
2) ΦΕΚ που βγήκαν 7 μήνες ΠΡΙΝ με νόμους περί ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
3) ΦΕΚ με νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ (25/2) πριν βγει εμβόλιο.
4) Τον κ. Τσιόδρα να δηλώνει ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ότι είναι ένας ΑΠΛΟΣ ΙΟΣ και τον ΜΑΡΤΙΟ ότι είναι…”ΦΟΝΙΚΟΣ”.
(Επίσης να βγαίνει ΔΗΜΟΣΙΩΣ να ψέλνει. Γιατί να μην το κάνει ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΜΕΡΩΝ; Απλά είναι τεχνική χειραγώγησης. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. Θυμηθείτε και το κλάμα. Το μήνυμα ήταν “η κατάσταση είναι τραγική, θα πεθάνουμε όλοι, ο Θεός να βάλει το χέρι του, είναι «καλός» ο κ. Τσιόδρας γιατί ψέλνει και πιστεύει”
5) ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να δηλώνει ο ΕΟΔΥ και ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
6) ΜΜΕ να βγάζουν FAKE ΓΙΑΤΡΟΥΣ να λένε ότι “αποσωληνώνουν ασθενείς για να βάλουν άλλους που υπάρχει ελπίδα να επιβιώσουν”.
7) ΜΜΕ να βγάζουν FAKE ΑΣΘΕΝΕΙΣ να δηλώνουν ότι είναι
· 38 χρόνων μόλις
· ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΣ
· είναι “ΕΦΙΑΛΤΗΣ” αυτό που ζουν
· και τα φάρμακα τους βοήθησαν πολύ
(περνώντας το υποσυνείδητο μήνυμα ότι χτυπάει ΚΑΙ νέους, υγιείς, είναι φρικτό, και ό,τι σου δίνουν πάρτο και μη ρωτάς πολλά).
8) ΜΜΕ να βγάζουν FAKE ΝΕΚΡΟΥΣ από φωτογραφίες με φέρετρα του 2013 κ.ά.
9) ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ CELEBRITIES ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!
10) Το ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ να ΔΗΛΩΝΕΙ ότι είναι ένας ΑΠΛΟΣ ΙΟΣ.
11) ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ επειδή δηλώνουν ότι πρόκειται ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ και να τους στέλνουν στο Πειθαρχικό.
12) ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.
13) Τον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να έχει ανακοινώσει τις ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
14) Την κα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ στη δήθεν ορκωμοσία της να δηλώνει ότι «ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ».
15) Τον κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να κάνει έκκληση για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».
16) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΩΝ 5G στον ΠΕΙΡΑΙΑ και άλλες πόλεις.
17) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Κλείσιμο εκκλησιών ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΖΑΜΙΩΝ. Ούτε ΔΙΟΔΙΩΝ.
18) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
19) ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.
20) Τράπεζες να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
21) Social Media να μπλοκάρουν και να κατεβάζουν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ και βίντεο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

==============================

                  ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ…

Αν πάτε σε ΤΡΑΠΕΖΑ δεν κολλάει…
Αν πάτε όμως σε καφετέρια ή ταβέρνα κολλάει…
Αν πάτε σε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δεν κολλάει…
Αν πάτε όμως στο πάρκο κολλάει…
Αν πάρετε ΤΑΞΙ δεν κολλάει…
Αν πάτε στην παραλία κολλάει…
Αν πάτε στο ΦΟΥΡΝΟ δεν κολλάει…
Αν πάτε όμως σε κατάστημα παπουτσιών κολλάει…
Αν πάτε στις ΛΑΪΚΕΣ δεν κολλάει…
Αν πάρετε όμως τα βουνά κολλάει…
Αν πάρετε ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ δεν κολλάει…
Αν πάρετε όμως το αυτοκίνητό σας χωρίς έντυπο κολλάει…
Αν πάτε στο αεροδρόμιο κολλάει και δεν κολλάει ανάλογα την πτήση…
Αν είστε χριστιανοί και πάτε εκκλησία τελικά κολλάει αλλά αν είσαι μουσουλμάνος πας όπου θες…δεν κολλάει…
Αν είσαι μεγάλο δημόσιο πρόσωπο, δε χρειάζεται να φορέσεις μάσκα…
Αν όμως είσαι πωλήτρια σε φούρνο, θα πρέπει να φοράς συνέχεια μάσκα…
Αν είναι σε χοτ σποτ που τηρούνται άθλιες συνθήκες υγιεινής δεν κολλάει…
Αν όμως είσαι σε σχολείο που τηρούνται συνθήκες καθαριότητας κολλάει…
Αν περπατάς στο δρόμο και συναντήσεις άνθρωπο πρέπει να είσαι στα δύο μέτρα…
Αν όμως συναντήσεις αστυνομικό δώσ’ του το έντυπο και την ταυτότητά σου…όσα έντυπα και ταυτότητες κι αν έχουν πιάσει πριν τα χέρια του, δεν κολλάει…
Αν είσαι πλούσιος ή βουλευτής…τεστ υπάρχουν…
Αν είσαι όπου φτωχός και η μοίρα σου…τεστ δεν υπάρχουν…
Και να θυμάστε πάντα..
Χώρες που έχουν χρηματιστήριο είναι πιο επιρρεπείς στον κορωνοϊό από ό,τι οι χώρες που δεν έχουν…εκεί απλά πεθαίνουν από πείνα…και ποιος νοιάζεται;
Και η επόμενη πολιτική τους καμπάνια θα στηριχτεί στο:
Εσείς τους σκοτώσατε επειδή κυκλοφορούσατε ελεύθερα…αλλά εμείς καταφέραμε να περιορίσουμε τον αριθμό των θυμάτων…
Εμείς όμως που πάντα νοιαζόμασταν για την υγεία σας… (πολύ γέλιο εδώ) θα σας φέρουμε και το εμβόλιο. Θα το κάνετε όμως όλοι για να γίνουμε του χρόνου ακριβώς όπως η Ιταλία…και να μείνετε λιγότεροι…
Βοήθειά μας!!!

==================================

1.Μήνυμα του ορθοδόξου χριστιανικού συλλόγου «Πύρινη Ρομφαία του Πανορμίτη» προς την ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τις αποφάσεις της 2/4/2020 περί «κορονοϊού».


Οι ρήσεις των αρχαίων αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας περί των εσχάτων καιρών, της παρουσίας του αντιχρίστου και των προ αυτού αντιχρίστων προδρόμων του, βοούν για το χριστιανικό ιερατείο του εσχάτου καιρού καταγγέλλοντας στη λαϊκή χριστιανική συνείδηση ότι αυτό το ίδιο θα παραδώσει τα κλειδιά της Εκκλησίας του Χριστού στον τελικό αντίχριστο. 

Παρά τα πολλά σημάδια αυτής της αδιαλείπτου πτώσεως των αρχιερέων και ακολουθούντων αυτούς ιερέων από τον επάρατο οικουμενισμό έως και την ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου, θέλαμε οι λαϊκοί χριστιανοί να βαυκαλιζόμαστε ότι δεν ήταν η απιστία τους στο οικτρό σημείο που πολλές φωνές, επώνυμες και ανώνυμες, κατάγγελλαν όλα αυτά τα εβδομήντα τελευταία χρόνια και ότι υπερέβαλλαν από «ζήλον οι κατ’ επίγνωσιν».

Οι τελευταίες όμως εικόνες αυτού του οικτρού ιερατείου να απλώνει τα χέρια για λίγο ακόμη αντισηπτικό και να αποφασίζει να κλείσει τις εκκλησίες για το λαό Πάσχα καιρό κατ’ επιταγήν της άθεης πολιτείας του Καίσαρος και κατ’ επίφασιν ενός «κοροϊδοϊού» επιβεβαιώνει εκκωφαντικά ότι πράγματι γι’ αυτό το ιερατείο ομιλούν οι προφητικές ρήσεις των αγίων. Αλήθεια, πότε η Εκκλησία του Χριστού παραδέχθηκε ότι οι επιδημίες και οι πανδημίες ακόμη ήταν ισχυρότερες από το νικητή του θανάτου Θεάνθρωπον Χριστό; 

Μη βασανίζετε το μυαλό σας να βρείτε απάντηση. Ποτέ. Είστε οι πρώτοι που το πράξατε.

Τα φοβερά «ουαί» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και τα αναθέματα των Αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων θα σας συνοδεύσουν στην αιώνια κόλαση που σας αναμένει τη φοβερή ημέρα της Κρίσεως για την απιστία σας, τη δειλία σας και τη σύνταξή σας με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Οι μόνες λέξεις που έρχονται στο μυαλό μας και την έως θανάτου θλιμμένη μας ψυχή για το κατάντημά σας είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ! 

Είθε ο Θεός να σας λυπηθεί.

=========================================

2.Μήνυμα του ορθοδόξου χριστιανικού συλλόγου «Πύρινη Ρομφαία του Πανορμίτη» προς τους ορθοδόξους χριστιανούς σχετικά με τις αποφάσεις της ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος της 2/4/2020 περί «κορονοϊού».


Οι ρήσεις των αρχαίων αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας περί των εσχάτων καιρών, της παρουσίας του αντιχρίστου και των προ αυτού αντιχρίστων προδρόμων του, βοούν για το χριστιανικό ιερατείο του εσχάτου καιρού καταγγέλλοντας στη λαϊκή χριστιανική συνείδηση ότι αυτό το ίδιο θα παραδώσει τα κλειδιά της Εκκλησίας του Χριστού στον τελικό αντίχριστο. 

Παρά τα πολλά σημάδια αυτής της αδιαλείπτου πτώσεως των αρχιερέων και ακολουθούντων αυτούς ιερέων από τον επάρατο οικουμενισμό έως και την ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου, θέλαμε οι λαϊκοί χριστιανοί να βαυκαλιζόμαστε ότι δεν ήταν η απιστία τους στο οικτρό σημείο που πολλές φωνές, επώνυμες και ανώνυμες, κατάγγελλαν όλα αυτά τα εβδομήντα τελευταία χρόνια και ότι υπερέβαλλαν από «ζήλον οι κατ’ επίγνωσιν».

Οι τελευταίες όμως εικόνες αυτού του οικτρού ιερατείου να απλώνει τα χέρια για λίγο ακόμη αντισηπτικό και να αποφασίζει να κλείσει τις εκκλησίες για το λαό Πάσχα καιρό κατ’ επιταγήν της άθεης πολιτείας του Καίσαρος και κατ’ επίφασιν ενός «κοροϊδοϊού» επιβεβαιώνει εκκωφαντικά ότι πράγματι γι’ αυτό το ιερατείο ομιλούν οι προφητικές ρήσεις των αγίων. 

Αλήθεια, πότε η Εκκλησία του Χριστού παραδέχθηκε ότι οι επιδημίες και οι πανδημίες ακόμη ήταν ισχυρότερες από το νικητή του θανάτου Θεάνθρωπον Χριστό; Ποτέ. Είναι οι πρώτοι που το έπραξαν.

Τα φοβερά «ουαί» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και τα αναθέματα των Αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων θα τους συνοδεύσουν στην αιώνια κόλαση που τους αναμένει τη φοβερή ημέρα της Κρίσεως για την απιστία τους, τη δειλία τους και τη σύνταξή τους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ορθόδοξοι χριστιανοί αφυπνιστείτε και σταματήστε να τους ακολουθείτε και να τους ακούτε για αν μη σας πάρουν μαζί τους οι προβατόσχημοι στη φοβερή κόλασή τους την ημερά της Κρίσεως. 

Τα φοβερά «ουαί» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και τα αναθέματα των Αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων γράφτηκαν γι’ αυτούς.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου