Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ

-->
Μήνυμα του ορθοδόξου χριστιανικού συλλόγου «Πύρινη Ρομφαία του Πανορμίτη» προς την ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τις αποφάσεις της 2/4/2020 περί «κορονοϊού».


Οι ρήσεις των αρχαίων αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας περί των εσχάτων καιρών, της παρουσίας του αντιχρίστου και των προ αυτού αντιχρίστων προδρόμων του, βοούν για το χριστιανικό ιερατείο του εσχάτου καιρού καταγγέλλοντας στη λαϊκή χριστιανική συνείδηση ότι αυτό το ίδιο θα παραδώσει τα κλειδιά της Εκκλησίας του Χριστού στον τελικό αντίχριστο. 

Παρά τα πολλά σημάδια αυτής της αδιαλείπτου πτώσεως των αρχιερέων και ακολουθούντων αυτούς ιερέων από τον επάρατο οικουμενισμό έως και την ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου, θέλαμε οι λαϊκοί χριστιανοί να βαυκαλιζόμαστε ότι δεν ήταν η απιστία τους στο οικτρό σημείο που πολλές φωνές, επώνυμες και ανώνυμες, κατάγγελλαν όλα αυτά τα εβδομήντα τελευταία χρόνια και ότι υπερέβαλλαν από «ζήλον οι κατ’ επίγνωσιν».

Οι τελευταίες όμως εικόνες αυτού του οικτρού ιερατείου να απλώνει τα χέρια για λίγο ακόμη αντισηπτικό και να αποφασίζει να κλείσει τις εκκλησίες για το λαό Πάσχα καιρό κατ’ επιταγήν της άθεης πολιτείας του Καίσαρος και κατ’ επίφασιν ενός «κοροϊδοϊού» επιβεβαιώνει εκκωφαντικά ότι πράγματι γι’ αυτό το ιερατείο ομιλούν οι προφητικές ρήσεις των αγίων. 

Αλήθεια, πότε η Εκκλησία του Χριστού παραδέχθηκε ότι οι επιδημίες και οι πανδημίες ακόμη ήταν ισχυρότερες από το νικητή του θανάτου Θεάνθρωπον Χριστό; Μη βασανίζετε το μυαλό σας να βρείτε απάντηση. Ποτέ. Είστε οι πρώτοι που το πράξατε.

Τα φοβερά «ουαί» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και τα αναθέματα των Αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων θα σας συνοδεύσουν στην αιώνια κόλαση που σας αναμένει τη φοβερή ημέρα της Κρίσεως για την απιστία σας, τη δειλία σας και τη σύνταξή σας με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Οι μόνες λέξεις που έρχονται στο μυαλό μας και την έως θανάτου θλιμμένη μας ψυχή για το κατάντημά σας είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ!
Είθε ο Θεός να σας λυπηθεί.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : 

Ι.Μ. ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ
Ι.Μ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΥΜΗΤΤΟΥ
Ι.Μ. ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ι.Μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ι.Μ. ΡΟΔΟΥ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου